fbpx
1.4 C
София

Как организациите да се адаптират към новата реалност – oнлайн форум Intelligent IT 2: Edge-to-Cloud

Най-четени

Днес от 15.00 ч. e онлайн продължението на българския форум Intelligent IT на Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium. Трансформацията и преодоляване на предизвикателствата е обединяващата тема в програмата на предстоящото виртуално събитие на HPE. В дискусионен формат, бизнес лидери и технологични експерти ще говорят за следващата вълна на дигитална трансформация и как при безпрецедентни темпове на промени в бизнеса, скоростта, финансовата стабилност и гъвкавите решения са от първостепенно значение.

„Навлизаме в следващата вълна на дигитална трансформация, подхранвана от среда на приложения и заобикалящи ни данни, където всичко е свързано от периферията до облака (edge-to-cloud) и анализирането на информацията в реално време дава добавена стойност, разкривайки нови възможности – нови преживявания, ефективност, услуги и др.“, коментира Ираван Хира, генерален директор на Хюлет Пакард Ентърпрайз управлявана от Селектиум. „Прогнозата ни отпреди три години за облачно-базиран бизнес модел, управляван от данни и концентриран в периферията, вече се случва”, допълва той.

И тъй като промяната е възможна само когато хората са готови и я търсят, по време на събитието, от студиото на живо, Стефан и Максим Иванови ще разкажат за предизвикателството да прекосиш Атлантическия океан за 105 дни в сезона на ураганите със собственоръчно направена гребна лодка и какво са тези 8230 км. за тях и каузата, която подкрепят.

Програмата на виртуалната конференция започва от 15.00 ч. и обединява бизнес и технологични теми в изцяло дискусионен формат. В първата бизнес сесия The Journey to Agility Мирослав Петров, дългогодишен главен директор „Продажби“ във водещи телекомуникационни компании на българския и международен пазар, сега основател и изпълнителен директор на Lead Vision и Ваня Манова, регионален директор на Mastercard за България, Северна Македония, Косово и Албания, ще дискутират с Ираван Хира и Людмила Малчева, основател и CEO на Right Image, как компаниите могат да станат по-бързи, по-продуктивни и по-отзивчиви в отговор на променените бизнес нужди и изисквания от страна на пазара и клиентите.

След нея, виртуалната конференция продължава с технологичната дискусия Digital Game Changers, в която специален гост е Христо Белчев, директор ИТ VMware EMEA. Участниците, в поредицата от 3 панела, ще говорят за гъвкавите решения, които защитават инвестициите и имат потенциал за развитие в контекста на динамично променящата се среда; какво е облачно преживяване и как всички ИТ платформи могат да бъдат предоставяни като услуга, което дава гъвкавост и финансова стабилност на организациите; как интелигентните платформи и внедряването им води до по-голяма ефективност на данните.

Кулминацията на онлайн форума са двама специални гости – баща и син, и тяхното атлантическо приключение, което приключи съвсем наскоро

Стефан и Максим Иванови ще разкажат своята вдъхновяваща история – какво означава да не спираш, докато не достигнеш своя Еверест, как се успява в режим на оцеляване и защо отказът не е вариант за действие, когато се отправяш на историческо плаване през Атлантическия океан със собственоръчно направена гребна лодка в името на достойна кауза.

Конференцията ще се проведе изцяло онлайн. Виртуалният форум е за представители на организации от частния и публичния сектор, предприемачи, технологични иноватори, консултанти, партньори и представители на медии. Участието е безплатно, но се изисква предварителна регистрация на сайта: https://intelligentit.online/

Повече информация за събитието може да прочете на корпоративния блог на Хюлет Пакард Ентърпрайз управлявана от Селектиум на wave-of-digital-transformation-is-here. 


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини