Digital Wellbeing

Засега достъп до функцията Digital Wellbeing могат да получат единствено притежателите на смартфони от серията Pixel. За да се пробва вграденият в новата мобилна операционната система тракер е необходимо да се извършат няколко лесни стъпки.

Първо, трябва да се инсталира операционната система Android 9 Pie на смартфона Google Pixel. Обновяването става постепенно и както обикновено, всички потребители ще го получат след около 5-6 часа.

След инсталирането на обновяването с новата операционната система, трябва да се посети специалната страница на Google и да се попълни предложената форма. Задължително е въвеждането адреса на електронната поща. Именно в имейла ще пристигне препратка, водеща към сайта за зареждане на приложението Digital Wellbeing, което трябва да бъде инсталирано на мобилното устройство.

Малко странно, една от основните функции на новата операционната система Android 9 Pie се разпространява във вид на самостоятелно приложения. Навярно така ще бъде и при другите смартфони. Вероятно на Google е по-лесно именно по този начин  да представя обновявания за Digital Wellbeing и своевременно да реагира на отзивите на потребителите.

Digital Wellbeing (цифрово благополучие) показва времето и начина на използване на мобилния телефон. Води се статистика на най-използваните приложения. Възможно е да се зададе лимит, колко време да се използва дадено приложение.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари