Как технологиите ще променят бюти индустрията?

8
760

В сферата на технологиите се представят все повече козметични устройства – ново, иновативно поколение, далеч от инструменти като мезоролер и LED светлинната терапия. Имаме предвид истинско нововъведение като ръчен принтер, персонализиран за вашата кожа и успяващ да прикрие безпогрешно несъвършенствата и тъмните петна. 3D принтер, който създава индивидуализирани памучни маски, специално за вашето лице. Или устройство, което успява да анализира потребностите на кожата ви, след това разучава условията на околната среда, които биха могли да повлияят върху състоянието на епидермиса като UV лъчи, влага, температура и наличие на полени. Базирайки се на тази информация, то смесва уникална формула и я разпределя в една доза върху повърхността си. Ако вече сте впечатлени, то следващите редове ще събудят интереса ви още повече.

Персонализирано бъдеще

Бъдещето на бюти технологиите ще бъде ръководено от нарастващото търсене на персонализация и получаването на индивидуални формули. Устройствата може да не са по джоба на всеки, все още, но е добре да знаем, че те могат да осигурят напълно професионална грижа в удобството на дома ни.

Днес повечето от нас използват телефона или часовника си, за да проследяват ритъма си на живот и тренировка, стремейки се да подобряват резултатите ежедневно. Напълно безплатно можем да открием и грижа за психичното ни здраве, под формата на чат с робот, който познава и използва определени техники на когнитивната психология.

Надпревара за иновации

Епидемичната обстановка накара козметичните брандове да подобрят начина на пазаруване от вкъщи. Нови цветове червила, сенки и ружове лесно могат да бъдат тествани, благодарение на AR технологията. Така, например ще бъдете напълно сигурни кой нюанс от бронзанта на Nuxe да закупите следващия път. И след като все повече преосмисляме до какво се докосваме, този начин на пазаруване може да бъде полезен много след преодоляване на ситуацията, в която се намираме.

Новият свят на козметичната сфера

Социалните медии осигуряват платформа на всеки, който иска да представи нови познания и теми, свързани със света на козметиката. През 2018 г. видео съдържанието на тема красота е достигнало повече от 139 милиарда гледания в най-популярната видео платформа. Можете да си представите какви са цифрите за изминалата година! Резултатът е силно ангажирана аудитория, познаваща отлично формулите на продуктите и винаги в крак с новите тенденции.

1 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
8 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари