Шефът на Tesla и SpaceX Илон Мъск прави всичко по силите си, за да ни докаже, че неговата The Boring Company е всичко друго, но не и скучна. След като той вече създаде мобилни огнехвъргачки и обяви, че започва да копае подземен тунел директно до гаражите на жителите, сега Мъск завършва трифектата на своята лудост.

Милиардерът обяви следващата си и очевидно най-шантава задача: да построи средновековна крепостна кула, която да бъде като централа на The Boring Company.

„Първата централа на The Boring Company ще бъде изградена от скучни тухли във формата на средновековна крепостна кула“, написа той в Twitter.

„Скучни тухли“ или Boring Bricks Мъск нарича пръстта, изкопана от тунелите – евтини, екологични основи за ново строителство.

През март той обсъди как пръстта ще се използва, за да се създадат „луксозни LEGO блокове“, които са супер силни и са оценени като издръжливи за калифорнийските сеизмични натоварвания. През май той предложи пръстта да се използва за евтини жилища. Сега Мъск разкри, че първият магазин Boring Brick ще се отвори след около два месеца и ще продава тухли за 10 цента на парче.

Той също така написа, че когато се използват за жилищни проекти на достъпни цени, тухлите ще бъдат предоставени безплатно. Те ще бъдат на разположение и извън градчето Хоторн, Калифорния, където се намира фирмата.

7
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
5 Отговори на коментарите
5 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
6 Автори на коментарите
ШишоCapitalism Will TriumfОгнян ПеевTNTРатнемок Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Ратнемок
Ратнемок

Г-н Цеков, като автор на статията, бихте ли разяснили какво искате да кажете със следното изречение:
„…През март той обсъди как пръстта ще се използва, за да се създадат „луксозни LEGO блокове“, които са супер силни и са оценени като издръжливи за калифорнийските сеизмични натоварвания…“

За мен представлява огромен интерес да разбера какво значи „супер силни“ (тухли) и „сеизмични натоварвания“

отговор
отговор

„Супер силни“ (въпреки че в случая е по-правилно да се преведе „супер здрави“) е просто поредната тъпа реклама за малоумни кравари. Там ако нещо не се рекламира като „супер“, „хипер“ и „мега“ – никой няма да го купи. А какво е „сеизмично натоварване“ питай чичко си google 😉

Ратнемок
Ратнемок

Да, за натоварването намерих отговор. За „супер силни“-те тухли като цяло въобще не ме интересува как се рекламират. Интересува ме „автора“ на статията какво иска да каже с това и докога ще се публикуват ниско качествени треторазрядни машинни преводи в този сайт! Толкова ли няма поне един редактор, който да следи за недомислици?

TNT
TNT

до @Ратнемок:
виж ся брачед… по принцип авторът нищо не иска да ти каже на теб и на другите които четат статията с думите „супер силни“, защото той (авторът) преразказва текст който е взет от друго място (сайт).
ако искаш да разбереш кое какво значи се обърни към първоизточника.

Шишо
Шишо

динамитчо, малко си далеч от разбирането за това какво трябва да предоставя като съдържание и качество една медия. дори и тези дето са копи пейст с „автори“ (пропуснал си кавичките бе шошляк) като известния хуморист парашутист но не и журналист иво цеко.
не се опитвай да се слагаш възнак върху интелигентните читатели. много жалко че работиш в калдата и със сетни сили пазиш гърба на другарчето си ама сте смешни. айде бегай

Огнян Пеев
Огнян Пеев

За разлика от тъпите Руски пияндурници, Илон Мъск каквото каже го прави.

Capitalism Will Triumf
Capitalism Will Triumf

Не им го казвай директно, че ще те обвинят в империализъм, те си го знаят и без това. Боклуците са си боклуци, надявам се скоро Русия да стане свободна и демократична държава, не може повече с този психопат Путлер начело.