Кибер понеделник 2021-ва: цената на Windows 10 Pro е едва $7!

0
1156

Кибер Понеделникът е изключително подходящо време за пазаруване, като с него започва дългоочакваната Кибер Седмица. Глобалният интернет магазин Godeal24.com също се присъединява към Cyber Week промоцията, като най-добрите оферти ще бъдат предложени именно в понеделник.

По време на Кибер Седмицата ще можете да използвате изключителни отстъпки, като Windows 10 Pro може да бъде взет само за $7, а комплектът Windows 10 Pro + Office 2019 Pro е с цена едва $30. Новите продукти от рода на Windows 11 Pro и Office 2021 също са включени в списъка на промоцията. Възползвайте се от тези невероятни отстъпки и не изпускайте шанса да спестите много пари за ежедневно необходим софтуер.

За да научите повече е достатъчно само да посетите промоционалната страница на Cyber Week събитието.

Следният промоционален софтуер може да бъде закупен без да се въвежда код от електронен купон:

Изненада: до 50% отстъпка за различните версии на Windows при използване на кода SGO50:

Има и по-добри предложения! 62%⬇⬇отстъпка при използване на кода SGO62:

GoDeal24.com е световен лидер в продажбите на оригинални игри и валидни продуктови ключове. Магазинът има клиенти от целия свят и осигурява 24х7 поддръжка. Налични са страхотни оферти в голямото портфолио с продуктови ключове на магазина. Можете да се свържете с екипа по поддръжката по всяко време на денонощието. Просто изпратете имейл на адрес [email protected] и екипът бързо ще ви отговори.


Платено съобщение 


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!