Класическото меню „Старт” ще бъде достъпно и в новия Windows 8

10
109

Добра новина за почитателите на изчистения и функционален интерфейс при компютърните системи. В програмата Classic Shell вече е налична поддръжка за Windows 8 и потребителите на новата операционна система на Microsoft ще имат възможност с няколко клика на мишката да си пуснат класическия, познат още от Windows 95 дизайн, който е доказал през годините, уместността си при нуждата от ефективна работна среда. Classic Shell вече поддържа Windows 8 Consumer Preview, а ще бъде достъпен и за финалната версия на операционната система, предаде Neowin.

Classic Shell е безплатно приложение с отворен код, което има голяма популярност сред потребителите на Windows 7, защото им позволява да се освободят от шарениите и да се съсредоточат само върху инструментите, които наистина им трябват.

Програмата предоставя на потребителите широка гама от опции, с които да модифицират менюто „Старт” и други елементи от Windows, за да префасонират системата по свой образ и подобие.

Поддръжката на Windows 8 Consumer Preview в Classic Shell беше въведена с версия 3.5.0 на програмата. Налични са опции за промяна на интерфейса в Windows Explorer и Internet Explorer 9, които позволяват на крайните потребители да премахнат излишните за тях опции и да реорганизират елементите, които не им допадат.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
10 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари