Колко ще струва абонамента за Amazon Kindle Unlimited?

8
655

Amazon Kindle Unlimited е нова абонаментна услуга от технологичния гигант, най-популярен в онлайн търговията, която предлага възможност за неограничено четене на всички книги от колекцията на Amazon (с леки изключения). Услугата скорострелно стана особено популярна сред книголюбците и всички, за които четенето е начин на живот, най-малко защото могат да експериментират и да се докосват до неограничен брой заглавия всеки месец, без да имат опасението дали няма да похарчат пари за нещо, което може и да не им хареса. В допълнение към неограничените книги, платформата предлага също и неограничен достъп до списания, журнали и периодични издания, както и дори безплатни аудио книги, но само за определени заглавия.

Цената на абонаментната услуга на Amazon Kindle Unlimited е 9,99 щатски долара месечно, като за тази цена потребителите получават достъп до малко над един милион книги, две хиляди аудио книги и богат избор на абонаментни за списания. Това е наистина фантастична цена, като се има предвид цената на абонаментна за Audible. Важно е обаче да отбележим, че този абонамент работи на принципа на „наемането“ и срещу тази цена можете да сте наели не повече от 10 заглавия едновременно в библиотеката си, като по всяко време може да върнете книга и да вземете нова в рамките на 10-те заглавия, което прави услугата един добър аналог на класическото библиотечно наемане на книги.

Цената на Kindle Unlimited остава същата независимо дали сте стандартен член или имате Prime абонамент. Плюс това, компанията дори предлага безплатна пробна версия, ако искате да изпробвате услугата, преди да заплатите абонамент за нея.

Струва ли си цената на Amazon Kindle Unlimited?

Според мен, откровено да. Запалените читатели знаят колко големи могат да бъдат разходите за регулярно закупуване на хартиени и електронни книги, абониране за списания и аудио книги, и е много по-изгодно да се възползвате от всички тези продукти под една обща Amazon Kindle Unlimited цена. С богата гама от заглавия, които се предлагат, никога няма да се отегчите. Дори да сте любител основно на аудио книгите, абонаментът за Amazon Kindle Unlimited все още е по-изгодна сделка от този за Audible, който идва на цена от 14,95 щатски долара месечно само за достъп до аудио книгите, като единствената разлика е, че при него нямате ограничението от до 10 наети заглавия месечно.

Включена ли е цената на Amazon Kindle Unlimited с Prime абонамент?

Amazon Kindle Unlimited не е включен в стандартния абонамент за Prime и за съжаление няма намаление на цените за членове на Prime. Prime Reading е еквивалентът на основния абонамент, автоматично включен в цената, но предлага намален обхват и без поддръжка на аудио книги.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
8 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари