Комерсиалната версия на uTorrent идва с вградена антивирусна защита

1
141

През миналата седмица BitTorrent пусна първата комерсиална версия на популярната програма за обмен на файлове uTorrent, която вече се продава на цена от 24.95 долара за едногодишно ползване. В платения торент клиент има много екстри като сред тях влиза конвертор за популярните видео и аудио формати, предаде Tech Spot.

Вградената видеоподдръжка е за MPEG4, H.264, Theora и VP8, а сред аудиоформатите се забелязват MP3, AAC и AC-3. Потребителите на платената версия могат да се възползват и от вградена антивирусна защита, която е базирана на алгоритмите, използвани от BitDefender. Налице е и медиен плеър с HD възможности.

Сред заклетите фенове на uTorrent няма недоволство от пускането на платена версия. Хората обаче изразяват съмнение, че добавените екстри, за които се искат пари, ще впечатлят някого и ще го накарат да се бръкне и да плати близо 25 щатски долара. Платформата на uTorrent е изградена около философията, че колкото по-малко функции има, толкова по-добър продукт ще получат потребителите. Програмата за обмен на файлове натрупа слава именно заради факта, че е максимално лека и опростена, като същевременно върши работата си по чудесен начин.

Някои от екстрите в платената версия са загатнати и в последния вариант на безплатния uTorrent, в който има вграден стандартен плеър, както и възможност за обмен на файлове с други устройства чрез влачене и пускане.

Тепърва ще се разбере дали комерсиалната авантюра на BitTorrent ще успее да спечели доверието на достатъчно много потребители.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
0 Автори на коментарите
sekos Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
sekos
sekos

:clap: