Конкурсът MSI Creator Awards 2020 приема участия

0
74

За да почете креативните професионалисти по целия свят, които са се посветили на 2D графичния дизайн, 3D анимацията и видеообработката, MSI анонсира старта на своя конкурс MSI Creator Awards.

MSI Creator Awards е онлайн конкурс за дизайн, който има за цел да открива и изследва талантите в индустрията. Всички участници могат да дадат свобода на своето въображение и покажат неограничената си креативност, и да бъдат оценени според релативността, уменията, творчеството и оригиналността си от експерти в съответната област. Победителите ще бъдат наградени с лаптоп Prestige 14, десктоп система Prestige P100 или монитор Prestige PS341WU, осигурени от MSI.

„Технологията променя начина на продуциране и консумиране на изкуство. Конкурсът MSI Creator Awards е посветен на това да подкрепи всяка креативна душа с иновативни проекти и да свърже публиката с изкуствата, които предизвикват интерес в контекста на неограничените възможности на технологията. Отличените майстори от различни области на изкуството ще споделят най-иновативните си идеи в основата на техните завладяващи творения и ще говорят чрез въздействието на технологията върху изкуствата,” каза Sam Chern, Вицепрезидент „Маркетинг“ в MSI.

Времеви параметри на онлайн конкурса

Последен срок за изпращане на материали : 13-ти май, 2020 г.

Публично гласуване : 14-20-ти май, 2020 г.

Анонсиране на победители : 21-ви май, 2020 г.

Изпратете работата си тук : https://www.msi.com/Landing/creator-awards

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари