Конференцията на Apple WWDC започва на 2 юни

0
44

Преди няколко дни Apple официално обявиха, че тазгодишното издание на Световната конференция на разработчиците (WWDC) ще бъде проведена от 2 до 6 юни. По принцип голяма част от времето е посветено на технически сесии интересуващи само хората, които се занимават с разработване на софтуер за операционните системи OS X и iOS.

Обикновено, обаче, по време на презентацията в началния ден, се разкриват и интересни подробности за следващите версии на споменатите платформи. Освен това, понякога Apple решават тъкмо по време на WWDC да анонсират нови версии на вече съществуващи свои продукти. Разбира се, едва ли можем да очакваме нов iPad, но нищо чудно американците да ни представят нов модел MacBook Air или Mac Mini.

Досега Apple предоставяха билетите за конференцията на принципа „който превари, той завари“. Този факт обикновено създаваше голяма суматоха около събитието и много разработчици изобщо не успяваха да се снабдят с място. Тази година, обаче, компанията е възприела друг метод. Сега билетите ще се раздадат на произволен принцип, а шанс да получи такъв има всеки разработчик, който се регистрира на сайта на Apple до днес.

Тези, които бъдат избрани, ще могат да си купят билет на стойност $1599. Ако не го направят до 14 април, обаче, ще изгубят мястото си. В същото време няма да им бъде позволено да продават или подаряват билета си на някой друг.
 
0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари