Конференция за 5G и Industry 4.0 обединява топ мениджъри и експерти в дискусия за дигиталното бъдеще

Конференцията //:meetthefuture/ Industry 4.0 ще се проведе на 29 октомври в София

1
282

Първото издание на международната конференция //:meetthefuture/ Industry 4.0, посветена на Четвъртата индустриална революция и 5G, ще се проведе на 29 октомври (вторник) от 09:00 ч. в галерия „Оборище 5 /ул. „Оборище“ 5, гр. София/

Целта на събитието е да създаде платформа за активно обсъждане на ползите от Четвъртата индустриална революция за бизнеса и общностите, както и за това как 5G ще трансформира съвременните комуникации и различните индустрии. Сред основните теми на конференцията //:meetthefuture/ Industry 4.0 са: Как Четвъртата индустриална революция променя играта; 5G в България; 5G в домовете на бъдещето; 5G в умните градове; 5G и национална сигурност и отбрана; Национална сателитна политика и други.

Събитието ще събере на едно място мениджъри на компании от телекомуникационната и технологичната индустрия, експерти, представители на институциите, регулаторните органи и академичната общност. Част от говорителите, които ще споделят гледни точки по обсъжданите теми и ще разкажат интересни казуси от своята практика, са Калин Димчев, изпълнителен директор на Microsoft България, Момчил Еленков, директор „Telecom & B2B Partnerships“ в Rakuten Viber, Ираван Хира, генерален директор за България на Hewlett Packard Enterprise, Семир Хасанли от Асоциацията на сателитните оператори за EMEA, Соломон Паси, президент на Атлантическия клуб в България и бивш министър на външните работи, и други. Чрез видео участие в конференцията ще се включи и Петер Щукман, ръководител на ГД „Съобщителни мрежи, съдържание и технологии” (DG CONNECT) на Европейската комисия.

Конференцията //:meetthefuture/ Industry 4.0 се организира от BalkanSat с подкрепата на M3 Communications Group., Inc. BalkanSat е българска компания, чиято цел е до 2022 г. да осигури широколентова връзка чрез собствена сателитна инфраструктура.

Билети за първото издание на конференцията //:meetthefuture/ Industry 4.0 могат да бъда закупени от тук.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари