fbpx
16.8 C
София

Криптовалутите през месец януари 2022 година от гледна точка на Covesting

Най-четени

Даниел Десподов
Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

В началото на новата година виждаме свиване на криптовалутния пазар. Цената на биткойна и на другите по-големи алткойни още през месец декември започна да спада, а в началото на 2022-ра биткойнът се търгуваше при цена едва 46 хиляди щ. долара, което е много по-малко от рекордния пик в курса, когато цената на водещата криптовалута достигна 69 хиляди щ. долара.

Независимо от низходящия тренд, биткойнът съвсем не е стигнал дънното и въпреки, че цените на криптовалутите продължават да падат, потребителите на платформата за социален трейдинг Covesting продължават да печелят.

Голямата възвращаемост на вложенията на стратегическите мениджъри на Covesting, която достигна над 1000% означава, че техните последователи са до тях и също реализират големи печалби.

Ето един по-подробен поглед към напълно прозрачните глобални класации на Covesting, текущия рейтинг и към петте най-добри трейдъри през изтеклия един месец.

Да обърнем внимание по какъв начин печелят потребителите на Covesting

Търговският модул на платформата Covesting предлага отлични възможности за равнопоставена търговия и се използва от стотици стратегически мениджъри, които следят всички основни тенденции и споделят своите търговски резултати, като всеки може да се запознае с тях в уеб сайта на платформата. От търговския модул потребителите се информират кой от тях се справя най-добре и кои мениджъри имат дълга и успешна сесия, което става на базата на утвърдени показатели за ефективност и чрез съставянето на класации. Системата за рейтинги акцентира върху безопасността, ниския риск и уменията на трейдърите на базата на обратната връзка от страна на потребителите. Това помага за вземането на най-добрите решения, понеже рейтингът и постигането на много добри резултати са добри индикатори, показващи доколко е успешен даден трейдър.

Петте най-добри стратегически мениджъри през месец януари

Ако погледнем текущите пет най-добри трейдъра в тази платформа, ще видим, че най-добре представящият се от тях демонстрира печалба от над 2000%. Всъщност, и седемте най-добри трейдъри показват печалби над 1000%.

Топ-стратегическият мениджър tootheemoooon е рекордьор с 2207% общи печалби. Веднага след него е BitPros с печалба от 1908%. Tootheemoooon е изключително активен от месец септември миналата година, като до днес има само един ден с отрицателна възвръщаемост от съвсем малък процент.

Dean s Notes е на трето място в тази класация, понеже за месец януари показа печалба от 1589%. На четвърто и пето място се намират Bilie и Kuiper с печалби от 1495% и 1327%.

Възползвайте се от спада на криптовалутния пазар

Ако се вгледаме по-задълбочено в тази класация, то ще видим, че действията на тези трейдъри доста си приличат. Повечето от тях са успели да се възползват от спада, който наблюдавахме в средата на ноември.

Toootheemoooon например, успя да реализира 1000% печалба само за две седмици. Това е огромен скок, тъй като тогава цената на биткойна слезе близо до 40 хиляди щ. долара, след което курсът рязко скочи нагоре.

Bilie също се представи много добре на падащия пазар. Печалбата му към 9 декември бе само 113%, което не е чак толкова зле, но след това той достигна немалките 1792%.

Тези скокове в печалбата при един спадащ пазар подсказват, че трейдърите може би са имали къси позиции относно цената на биткойна, който спадна след рекорден пик.

Всъщност, toootheemoooon обяви в своя трейд-профил, че се е опитвал да услови обратните репо сделки на един пазар, на който се е наблюдавало свръхпредлагане и прекупуване.

Тези стратегически мениджъри създават свои собствени системи и процедури, които използват за реализирането на тези впечатляващи печалби, но са и силно подпомогнати от съвременните мощни инструменти за търговия, предлагани от PrimeXBT.

Търговията с помощта на Covesting е достъпна в PrimeXBT – специализираната платформа за маржин търговия. Тази платформа предлага всичко необходимо – дълги и къси позиции, вграден инструментариум за диаграми и над 50 различни софтуерни инструмента за трейдърите, като всичко това е в рамките на само един акаунт.

Какво могат да очакват трейдърите от Covesting през тази година?

Виждайки, че курсът на биткойна продължава да пада след големия пик от месец ноември, трейдърите се фокусират върху това, какво предстои в краткосрочен план и какво би могло да се случи през следващите 12 месеца.

Биткойнът изглежда вече стигна дъното и отново започна да се изкачва нагоре. Тъй като цената на водещата криптовалута не пода под 40 хиляди щ. долара, това може да се счита за добра новина от гледна точка на очакваното повишение на неговата цена, като се очаква тя да започне да се покачва през следващите месеци на тази година.

За трейдърите това е нещо много хубаво и въпреки, че те реализират печалби и на един свиващ се пазар с помощта на Covesting, нарастващите пазари винаги са били по-популярни и носят много по-големи печалби.

В официалния годишен отчет на Covesting от миналата година се посочва достижението на много добър трейдър, който успя да направи 100 000% печалба, след което се пенсионира и сега името му е легенда за криптовалутния пазар. Търговският модул на Covesting през изтеклата една година демонстрира много добра репутация и успя да създаде цяло едно ново поколение емблематични трейдъри . С негова помощ всеки може да стане стратегически мениджър дори и с нисък начален депозит.


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини