8.1 C
София

PrimeXBT разширява предлагането на цифрови активи със Solana, Cardano, Polkadot и други

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

В наши дни е съвсем лесно да отидете навсякъде в социалните медии, където се събират големи криптовалутни общности, за да разберете какви са тенденциите сред цифровите монети. Разговорите вече не са само за Bitcoin, Ethereum и други водещи криптовалути – към днешен ден възможности на цифровите валути значително нараснаха.

Нещо повече, с настъпилите промени на пазарите, дори много от алткойните могат да се похвалят с достатъчна ликвидност и обеми на търговия, като по този начин привличат сериозните търговци и инвеститори. Ето защо PrimeXBT реши да обърне внимание на тази тенденция и разшири предлагането на цифрови активи с още седем от най- перспективни криптоактиви и ги добави в своята маржин платформа за търговия.

Вече можете да оставите Bitcoin и Ethereum: алткойните започват да доминират на криптопазара

Биткойнът е криптовалутата с най-голяма пазарна капитализация и затова тази цифрова монета често е предмет за обсъждане в уеб порталите и социалните мрежи. Още от създаването си Ethereum предложи повече възможности в сравнение с биткойна, а наскорошният възход на DeFi и NFT манията направиха алткойните истински претендент на BTC.

Колкото и печеливша да бе водещата криптовалута по време на нейния възходящ тренд, голямото множество на алтернативните криптовалути стана изключително привлекателно за инвеститорите и търговците от всички капиталови нива, понеже могат да осигурят печалби, които са в състояние да променят живота.

  Така например, само през първите девет месеца на 2021 година курсът на Solana (SOL) е нарснал с над 15 000%. Dogecoin (DOGE) демонстрира подобни резултати, а Cardano (ADA), друга трендова цифрова монета, също отбеляза експлозивен растеж.

PrimeXBT реагира на пазарното търсене със седем нови алткойна

Днес вниманието на PrimeXBT е фокусирано върху тези алткойни и към търговците, които прехвърлят своите биткойни и Ethereum монети към най-големите фундаментални алткойни към днешен ден. Обръща се голямо внимание на тези процеси и са добавени още седем нови криптовалутни актива в тази търговска платформа.

Към вече огромния списък с повече от 60 специализирани инструмента за търговия, включително форекс, крипто, стоки, борсови индекси и други, идват алткоините Solana, Polkadot, Cardano, Dogecoin, Uniswap, Chainlink и XRP. Всяка една от тези алтернативни криптовалути се търгува за USD, като две от тях се предлагат само за BTC.

Защо е необходимо да се обърне внимание на SOL, DOT, DOGE, ADA, както и други въпроси

Трейдърите вече използват професионалните инструменти за търговия на PrimeXBT, включително интегрирания софтуер за сложни графики, възможността за достъп до почти всички криптовалутни борси само от едно приложение, персонализираното обслужване чрез специални мениджъри на акаунти, изключително високите нива на защита на активите, специалните разширени поръчки и модулът за търговия с копие на Covesting. По този начин става възможно търгуването със синтетични контракти чрез SOL, DOT, LINK, ADA, DOGE, UNI и XRP. Вече не е необходимо да се жонглира с множество платформи, за да се получи достъп до най-печелившите сделки на пазара. Само от една точка на PrimeXBT всички тези криптоактиви и още много други, са на едно и също място под един и същ покрив.

Освен това, PrimeXBT хоства Covesting copy trading модула. По този начин мениджърите на стратегии могат да извлекат по-голяма възвращаемост на своите инвестиции и по-голяма пазарна печалба. Тези инструменти са само част от многобройните иновации, с които PrimeXBT е много добре известен. Съвсем скоро ще бъде предложена и системата Covesting Yield Accounts system – инструмент за генериране на APY, които ще свържат потребителите на PrimeXBT с най-добрите DeFi протоколи.

Според официалната информация в блога на компанията, новите активи вече се предлагат в реално време и към днешен ден вече се търгуват. Така че с помощта на мощната платформа за търговия PrimeXBT вече не е необходимо да се чака за достъп до най-новите алткойни.


Платено съобщение

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини