Летящите линейки ще стигат до пациентите двойно по-бързо от обикновените

3
353

В търсене на нова пазарна ниша стартиращата компания Jump Aero възнамерява да представи на Бърза помощ летателни апарати за превозване на пациентите, които могат да развиват скорост до 320 км/ч.

Въпреки че електрическата авиация едва сега започва да се развива, редица компании се опитват да завземат тази пазарна ниша. Някои от тях съсредоточиха вниманието си върху бързото доставяне на различни товари, а други предпочитат да използват този транспорт за таксиметрови услуги. А Jump Aero иска да поеме оказването на бърза помощ.

Стартъпът обеща двойно да намали времето за чакане пристигането на линейката. Благодарение на малките си размери и възможността за вертикално излитане и кацане, новият тип линейки ще достигат пациентите без да попадат в задръствания и без да се налага да използват лоши пътища.

Не е известно кога точно ще бъде реализиран този проект, понеже компанията бе основана съвсем наскоро и сега търси финансиране, така че засега няма дори и технически подробности.

„Възнамеряваме да транспортираме екипи на Бърза помощ дотолкова бързо и безопасно, доколкото позволява тази нова технология“ – каза Карл Дитрих, основател на Jump Aero. „Ние ще се радваме да работим съвместно с местните администрации и Бърза помощ, за да помагаме в спасяването на човешки животи“ – допълни мениджърът.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
🤖
🤖

✈ е безмислено като 🚑.

Идеята е домашен 🤖 да те лекува:
1)да ти направи 🍕
2)да ти разтрие краката докато ядеш 🍕
3)да напише злобен коментар против враговете докато ядеш 🍕
4)да ти говори колко си велика и че ще завладееш света
5)утре- китайско с ориз🍛

💆
💆

Има ли хляб и зрелища докторите са излишни – умират👻щастливи.

бърза помощ 🚑:
докато има дързос и красота никакво звънене ;
свърши ли сериала почват бабите да звънят че вдигнали кръвно защото младият красив любовник на брук не се появи в тази серия.

Zero
Zero

Пийте си хапчетата.