Магазинът Godeal24 е най-доброто място за закупуване на оригинална и евтина ОС Windows 10!

0
438

Все още ли се притеснявате от ъпдейта на вашия компютър? Независимо дали става дума за операционната система Windows или за офис пакета Microsoft Office, високите цени могат да провалят плановете ви за обновяване на компютъра. За щастие сега Godeal24 стартира своята голяма разпродажба по случай деня на труда и в рамките на тази инициатива можете да си вземете Windows 10 само за $7,42! А ако искате да направите ъпдейт до Windows 11, няма никакъв проблем – Microsoft вече предлага безплатна услуга за потребителите с легална Windows 10! Ако сте харесали новия Office 2021, но не сте го купили поради високата цена, сега можете да го вземете само за $30,98! В сравнение с цената на дребно от $439,99, става ясно, че можете да спестите немалко пари! Към днешен ден това е важно! 

Защо в Godeal24 е толкова евтино? Притеснявате се за проблеми със софтуера?

Редица потребители са учудени и развълнувани от ниските цени в Godeal24 и се питат как е възможно това? И по-важното, дали това е вярно? Можете да бъдете сигурни, че всичко е законно, понеже продуктовите ключове, продавани от Godeal24 включват ОЕМ лицензи. Има големи компании, на които са им останали цели партиди от продуктови ключове с ОЕМ лицензи, които ги препродават на Godeal24 при ниски цени. Godeal24 проверява всеки продуктов ключ преди да го продаде и знае неговия произход и история, като по този начин се уверява, че той е безопасен за използване! В уеб сайта на Godeal24 можете да намерите различни версии на Microsoft Office, както и най-новите компилации на Windows. Самите продуктови ключове не са материални, което означава, че няма разходи за доставки. Това дава възможност на потребителите да ги използват няколко минути след покупката. И още, при тях не е необходимо плащането на абонаменти: продуктовият ключ важи докато трае технологичният живот на съответния програмен продукт.

Възможно най-ниски цени, но за ограничен период от време

До 62% отстъпка за комплект с ОС Windows и Microsoft Office при използване на кода SGO62

Още софтуерни пакети можете да откриете ето тук

До 50% отстъпка при ОС Windows при използване на кода SGO50

Други версии на ОС Windows можете да намерите ето тук

Допълнителен софтуер за отдалечена работа и онлайн обучение. Използвайте кода SGO62

В допълнение, богатият каталог на Godeal24 включва и софтуерни инструменти, включително Ashampoo Photo Commander 16, Wise Care 365, Adguard, софтуер от серията на iObit и други, които могат напълно да задоволят вашите софтуерни нужди. Godeal24 е 100% автентичен!

Още софтуерни инструменти: най-добрите продукти при най-ниски цени!

Още програмни инструменти можете да намерите ето тук

Godeal24 разполага с голям и професионален магазин с богат каталог от 100% гарантирани и легални продуктови ключове. Godeal24 полага големи грижи за своите клиенти, като предлага онлайн услуга за незабавна цифрова доставка, която се валидира веднага след покупката и по този начин потребителите получават възможност веднага да изтеглят, инсталират и активират избрания от тях софтуерен продукт.

Godeal24 постигна големи успехи в целия свят със своето професионално и бързо обслужване, със своите прозрачни разплащания и гаранция за връщане на парите. Магазинът осигурява доживотно обслужване след продажбата – нещо, което твърде малко компании предлагат. Със своя висококачествен софтуер и професионални услуги Godeal24 получи оценки 4,9 и 98% от TrustPilot, която е независима платформа за оценка на качеството на услугите и продуктите. Имейлът за връзка е [email protected].


Платено съобщение


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!