Марк Цукерберг с профил в конкурентна социална мрежа

3
23

Съоснователят и настоящ изпълнителен директор на Faceebook Марк Цукерберг излиза с профил в набиращата все по-голяма скорост нова социална мрежа, Pinterest.
Профилът на Цукерберг, който можете да видите тук , очаквано, не е от най-редовно поддържаните. Все пак за отбелязване е, че младият компютърен гений следва повече от 100 други потребители на алтернативната социална мрежа, но за сметка на това не е споделил много за себе си.

В крайна сметка e разбираемо Марк Цукерберг да прояви поне малко любопитство с идеята да провери как този толкова малък (поне спрямо мащабите на Facebook) сайт се е превърнал в толкова успешен продукт за толкова кратък период от време.
Да не говорим, че дизайнерите и програмистите във Facebook никога не са се притеснявали да възприемат, а в последствие и прилагат успешни концепции, предлагани за първи път от техни конкуренти, съобщава inews.bg.

Pinterest профилът на Цукерберг е свързан с личния му Facebook профил.

Що се отнася до Pinterest, то все още е твърде рано да посочим новата социална мрежа като някаква реална заплаха за Facebook. От друга страна доста удобното и адски опростено споделяне на съдържание е предпоставка да го наречем една от най-приятните изненади до този момент през новата година.

За много кратък период от време, Pinterest успя да достигне до 10 милиона уникални потребители, като трябва да отбележим, че повече от два милиона от тях са свързани чрез Facebook.

Към днешна дата над 100 бранда използват маркетинговите възможности на Pinterest.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари