Популярният месинджър Telegram вече не се поддържа от носимите устройства, работещи под Wear OS. С излизането на Telegram 8.0 приложението беше премахнато от магазина Play Store за смарт-часовници, поради което вече не е достъпно за сваляне.

Изглежда, че разработчиците на един от най-популярните месинджъри в света са решили да прекратят клиентската поддръжка за Wear OS. Възможно е в бъдеще Telegram за Wear OS отново да стане достъпен за инсталиране, но на този етап потребителите няма да могат да го използват. Тази информация беше потвърдена от службата за поддръжка на услугата за обмен на съобщения.

Започвайки с версия Telegram 8.0, приложението за Wear OS вече няма да е достъпно за изтегляне. Моля, обърнете внимание, че ако Telegram все пак е инсталиран на вашето Wear OS устройство, той може скоро да спре да работи“, се казва в съобщението на Telegram.

Официалните представители на Telegram за момента се въздържат от коментари относно причините за прекратяване на поддръжката на версията на месинджъра за Wear OS. Възможно е това да се дължи на пускането на Wear OS 3, за който разработчиците планират пускането на ново приложение. Въпреки това, нито смарт-часовниците с Wear OS 2, нито най-новия Samsung Galaxy Watch 4, работещ с Wear OS 3, към момента поддържат инсталирането на приложението Telegram. Въпреки това, Telegram 8.0 за смартфони е получил много интересни нововъведения.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари