Можете да спестите много от новогодишната разпродажба за 2023 година със закупуването на евтини Office 2021 Pro и Windows 10

0
520

Новогодишната разпродажба на продуктови ключове за активирането на ОС Windows, Microsoft Office, на различните програмни инструменти и друг популярен софтуер дава възможност да си купите тези основни програмни продукти на съвсем ниска цена. Защо ви трябва да рискувате като изтегляте от ненадеждни сайтове съмнителни инсталационни версии? Софтуерът, активиран с оригинален продуктов ключ няма как да съдържа малуер, понеже се изтегля от сървърите на производителя, а самият продуктов ключ е поредица от символи. По този начин вашият компютър ще работи по-добре, ще е по-добре защитен и сигурен, понеже ще получава всички ъпдейти за нови функции и обновявания по безопасността.

Новогодишната разпродажба на Godeal24 в самото начало на 2023 година ви дава възможност да икономисате сериозна сума, с която можете да си купите например, нов хардуер. Въпреки че има и безплатни офис пакети, нищо не може да замести оригиналния Microsoft Office. Ако работите някъде, където се налага изпращането и получаването на голям брой имейли до колеги и клиенти, Microsoft Word си остава стандарт, а ако трябва да работите и с електронни таблици, Excel е още по-важен и необходим. Сега можете да вземата най-новата версия Office 2021 Pro само за $24,25 и да спрете да се притеснявате, че можете да имате някакви проблеми със софтуера. А ако вземете повече от един продуктов ключ, то Office 2021 Pro ще ви излезе само $13,05 на компютър. Да добавим, че Godeal24 предлага единствено оригинални версии на Windows, Office пакети, програмни инструменти и друг софтуер.

Топ предложения: оригинални Microsoft Office 2021 само за $13,05

Най-използваната в целия свят ОС Windows 10 Pro можете да вземете само за $7,25. Ако вземете комплекта от два продуктови ключа, то единият ще ви излезе само $6,12. Така можете да спестите доста пари и да купите повече подаръци за Нова година!

Ограничени по време продажби: оригинална Windows 10 Pro при цена едва $6,12!

Софтуерът на компанията Ashampoo наистина предлага всичко необходимо, но с много по-високо качество – видеозапис, дефрагментиране на диск, обработка на изображения, криптиране на файловете и т.н.

Софтуерните инструменти на Ashampoo

Отстъпка от 62% за пакетите софтуер с Microsoft Office при използване на кода SGO62

До 50% отстъпка за други версии на ОС Windows при използването на кода SGO50

Полезни програмни инструменти на най-добри цени

Godeal24 е официален дистрибутор на легални продуктови ключове със законни лицензи за софтуера на Microsoft и други програмни продукти, който ви дава възможност да закупите ОС Windows и Microsoft Office при съвсем ниски цени, полезните софтуерни инструменти на IOBIT, Ashampoo, Disk Drill и още много други. По този начин можете да икономисате до 90%, а спестените пари да използвате например, за закупуването на нов хардуер. Лицензите на тези продуктови ключове са 100% официални и автентични. Godeal24 знае произхода и историята на всеки продуктов ключ и потребителите могат да ги използват без каквито и да било проблеми. Предлаганите лицензи са доживотни, което означава, че операционната система на Microsoft например, ще се поддържа до края на нейния технологичен живот.

Със своите висококачествени услуги и продукти Godeal24 получи оценка о 98% в рейтингите на TrustPilot – независимата платформа за оценка качеството на услугите и продукцията. Това е истинско потвърждение на професионализма и майсторството на Godeal24. Самият продуктов ключ е поредица от символи, които се изпращат директно в електронната поща. Това е удобен метод за разпространение, както и един отличен начин за опазване на околната среда, който елиминира необходимостта от използването на физически транспорт и производството на ненужни опаковки.

Компанията предлага професионална техническа поддръжка в режим 24/7 и обслужване след продажбата, което продължава до приключването на технологични живот на съответния продукт.

За връзки използвайте електронната поща [email protected]


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!