fbpx
1.5 C
София

Мястото на виртуалните спортове в платформата на Palms Bet

Най-четени

Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Конвенционалните спортни залагания от дълги години са част от ежедневието на всеки запален хазартен тип. Особено важно място винаги е заемал футболът, което не бива да ни учудва, а по-скоро оправдава тезата, че това действително е най-гледаният спорт в света. Конкуренцията винаги е идвала от традиционни спортове като тенисът, баскетболът, както и някои по-шантави такива – конните надбягвания, например. През последните години обаче тенденциите започват да се менят, а виртуализацията бавно, но сигурно, завзема мястото на досегашните атракции. В този ред на мисъл не бива да ни учудва, че в секцията за палмсбет залози сред най-популярните обекти на залагане са електронните спортове. В следващите редове е редно да направим бърз преглед какви възможности ни дава това ново, дигитално пространство, както и кои са най-привлекателните събития за клиентите.

Виртуалните залагания по принцип са насочени към турнири по различни електронни игри, които противопоставят някои от най-добрите геймъри в света. На практика вие залагате парите си на уменията на играч в интернет пространството, който да се окаже печеливш в дадена среща или турнир. Питате се какви са игрите, на база на които се организират тези турнири? Най-често става въпрос за най-популярните видео забавления в целия свят, поне понастоящем – CS GO, League of Legends, както и различните разновидности на FIFA.

Именно около тези три игри се концентрира и вниманието на букмейкърите, като в това число може да причислим и Palms Bet. Младежите масово са запалени по футбола, така че логичната еволюция е играта да се пренесе в големия екран, докато другите две игри са по-скоро свързани в известна степен с войнственото начало, но в същата степен привличат общественото внимание.

Стратегиите за залагания във виртуалните спортове може и да се различават в известна степен от тези при истинските спортове, но целта все е да се домогнеш до максимална успеваемост. Както и при същинските спортни залози и тук имаме различни варианти, за да атакуваме големите печалби. Сред най-привлекателните пазари за игра са тези във връзка с крайния победител от даден турнир или поне от даден дуел. В този ред на мисли е хубаво винаги да си направим добре проучването относно силните и слабите страни на съответните отбори или състезатели. По отношение на различните игри обаче има и редица други пазари, които да привличат вниманието на играчите. В това число не може да изключим залагането на следващ гол на двубоите по FIFA, както и други интересни възможности. В такива случаи идва въпросът как да подберем най-добрите възможности и на кои пазари си струва в най-голяма степен да залагаме. Експертите често препоръчват залозите за краен победител на турнирите по League of Legends, най-вече поради факта, че по отношение на фаворитите коефициентите за единични победи по време на турнира са нищожни и по-скоро няма да донесат необходимата печалба на потребителите. От друга страна, при турнирите на FIFA в много случаи силите са адски изравнени и повечето играчи са сравнително неизвестни за широката публика на залагащите. Това означава, че предварителни прогнози за краен победител от даден мач са по-скоро неблагоразумни, а добрата стратегия е да се изчакат началните моменти от двубоя и да се играе на пазарите на живо. Независимо от избрания метод обаче разумната игра трябва да е на първо място.

Платено съобщение

Нови ревюта

Подобни новини