Над милион нови изображения в Google Earth

0
21

Google Earth винаги е бил страхотен продукт и въпреки че не е удобен за ползване от мобилен телфон, той предлага много възможности за разглеждане и учене, практически на целия свят. Сега получава и голямо обновление, добавяйки около 100 000 нови обиколки на популярни места и над милион изображения, заснети от потребители чрез приложението Panoramio.

Ако не знаете какво е „обиколка“, това е модел за екскурзия на определен район, като получавате 3D изображения, информация от Wikipedia и още допълнителни данни. Сегашният ъпдейт не просто добавя нова информация към вече съществуващите обиколки, а добавя още 100 000 такива, които покриват известни забележителности и градове в над 200 държави.

Тези цифри са наистина впечатляващи, зашото възможността за разглеждане на обиколки беше налична само в настолната версия на Google Earth, когато тя беше пусната, през октомври, а и обиколките бяха само 11 000. Сегашното обновление носи много нова информация и възможности, а и вече работи и върху двете най-комерсиални мобилни платформи – Android и iOS.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари