Най-важното за новия сайт на Ким Дотком Mega

1
13

Още вчера ви съобщихме новината, че новият сайт за хостинг на файлове на Ким Дотком – Mega – ще дава на всеки свой потребител 50GB свободно пространство. Днес станаха ясни и останалите условия за ползване на новия сайт, който официално ще стартира утре (неделя, 20 януари).

Дизайнът на сайта е доста изчистен и напомня на външния вид на други услуги за съхранение на данни в облак от типа на Dropbox, Google Drive, WeTransfer или RapidShare. За разлика от Dropbox обаче влизането в Mega става само през настолен браузър, а не през самостоятелно приложение или през мобилна услуга. Скоростта на качване и сваляне на файлове е подобна на тази в конкурентните на Mega услуги, като самият сайт посочва, че тя е най-голяма ако ползваме Chrome.

Сайтът ще има различни режими на ползваме. Както споменахме по-горе всеки обикновен потребител ще получи 50GB безплатно пространство. Тези, които изберат да бъдат Pro I потребители ще получат 500GB свободно пространство и 1ТВ обмен на файлове за €9.99 месечно. Pro II потребителите ще заплащат €19.99 месечно за 2ТВ пространство и 4ТВ обмен. Накрая, Pro III потребителите ще заплащат €29.99 за 4ТВ пространство и 8ТВ обмен.

Възможно е обаче условията да бъдат променени след официалното стартиране на сайта.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари