Най-голямата конференция в Европа, посветена на Microsoft Excel, ще се проведе в София на 1 ноeмври

0
506
За втора поредна година събитието, организирано от ITraining,  ще събере едни от най-известните световни експерти в сферата на Microsoft Excel, PowerBI и VBA for Excel

Освен конференцията, ще се състоят и 2 мастъркласа – на 31 октомври и 2 ноември. Очаква се като специален гост-лектор и представител на Excel департамента на Microsoft в Редмънд. 

На 1-ви ноември в залата на Rainbow Plaza, София ще се състои голяма конференция с участието на лектори от чужбина, всички носители на наградата Microsoft MVP за Excel или за Data Platform като Кен Пълс (Канада), Оз дю Солей (САЩ), Гаспар Каменшек (Словения), Чарлс Уилямс (Великобритания), Тони де Йонкер (Холандия) и изявени български експерти в сферата на Microsoft Excel. Като специален Keynote speaker очакваме представител от Excel екипа на Microsoft в Редмънд, САЩ.

А 31-ви октомври и 2-ри ноември в семинарните зали на хотел Maison, София, ще се проведат 2 Мастъркласа, водени от Кен Пълс, и Гаспар Каменшек.

Миналата година, на първото издание на Bulgaria Excel Days, взеха участие над 200 представители на бизнеса, повечето от които дадоха високи оценки за качеството на лекциите, полезността на представените теми и за нивото на организацията.

И тази година на конференцията ще бъдат разгледани последните новости и актуални тенденции в Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel и приложението им за целите на бизнеса.

Лекторите ще представят и актуални, полезни съвети и „tips and tricks“, които ще улеснят ежедневната работа, свързана с обработка, анализ и визуализация на големи масиви данни, с автоматизирането на бизнес задачите и повишаване на ефективността на бизнес процесите.

Според Боряна Петрова от ITraining (сертифициран Microsoft преподавател, 5 поредни години e носител на престижната световна награда Microsoft MVP за Excel), организатор на събитието, всеки бизнес мениджър или бизнес специалист, независимо в коя сфера на бизнеса, независимо дали се занимава с продажби, маркетинг, финанси, логистика, статистика, анализи, проучване на пазара, социологически изследвания, счетоводство и одит, онлайн или офлайн бизнес, традиционна или интернет реклама, CRM, Project management, B2B или B2C, ще придобие много нови знания и ще получи полезна, важна и релевантна информация от водещи световни експерти в сферата на Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel.

Повече информация за “Bulgaria Excel Days 2018”, може да получите на  сайта на конференцията .

Bulgaria Excel Days 2018 – Excel in Business, Data Analysis, PowerBI Solutions, VBA Best Practices“ се организира от ITraining  с любезното съдействие на Microsoft България

Сред Excellent медийните партньори на събитието е Kaldata.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари