fbpx
29.8 C
София

Най-добрите методи за терминирането на един iPad

Най-четени

Калин Карабойчев
Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Всеки човек си има тъмна страна, която понякога се проявява в желанието за унищожаване на нови, скъпи и лъскави неща. Излизането на новия епълски таблет iPad е разбудило такива чувства в някои хора, които с трепет са си купили свое копие с цел унищожение. Те дори са заснели ликвидацията и са я пуснали в най-големия видеопортал YouTube, за да може целият свят да види как едно от най-актуалните устройства се разпада на малки парченца.

Стийв Джобс едва ли е предполагал, че това явление ще се прояви толкова скоро след пускането на таблета, но така или иначе, това щеше да се случи рано или късно. Всички знаят на какъв тормоз е подложен iPhone, а и мрежата е пълна с илюстрации на най-разнообразни методи за екзекуция на смартфона. Сега е ред на iPad.

Първият метод за терминирането на iPad се състои в намирането на достатъчно голям блендер и напъхването на таблета вътре. Ако не намерите, просто можете да счупите устройството на две части, които ще се съберат вътре. След това трябва да поставите капака и да включите блендера на най-високата скорост. В резултат се получава един доста скъп коктейл от болтове, течни кристали, метал, пластмаса и други съставни части на бившия таблет. След експеримента става ясно, че iPad става и за приготвянето на коктейли. Самото видео можете да видите там.

Вторият метод е чрез стрес тест на новото устройство. При него е необходим един iPad, който да бъде подложен на всички перипетии, които застрашават таблета в реалния живот. Това включва изпускане, поставяне на чаша с кафе върху екрана, надраскване с голям гвоздей, използването на парченца от поничка за навигация и още. Вижте самото видео.

Третият последен метод е класически и включва няколко разгневени тийнейджъри с бухалки, които налагат таблета. Явно много са му набрали. Уверете се сами като видите клипчето.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини