Не друго, а скромна снимка на яйце измести Кайли Дженър като най-харесвания пост на всички времена в Instagram. Може би не незаслужено – за разлика от Дженър, която подобно на целия си род, няма с какво да се похвали освен с име, започващо с „К“, яйцето поне изглежда доста минималистично и почти артистично.

Но и то е само едно яйце на бял безличен фон.

Първоначално публикувана на 5 януари 2019 г. от акаунта world_record_egg, простичката снимка на яйце вече събра 18.1 милиона харесвания – достатъчно, за да открадне рекорда от Кайли Дженър. Първата снимка на нейната новородена дъщеря, пусната на 6 февруари 2018 г., досега бе лидерът. Но след това се появи този мистериозен претендент.

Вечерта на 13 януари, Egg Gang (както се е нарекъл сега профилът) се увеличи от 14 милиона до 18 харесвания за три часа, което означава, че е попаднал в историята като най-обичания пост на Instagram. Кайли Дженър се премества на второ място, след като за същото време събра още 100 000 души, докато яйцето се изкачваше на трона. Яйцето се превръща в първият предмет в топ 20 та най-харесвани публикации в Instagram, наред с известни личности като Кристиано Роналдо, Бейонсе и Селена Гомез, които притежават лъвския дял от най-добрите снимки.

Сега яйцето е номер едно и най-накрая имаме отговор на вековния въпрос какво дойде първо: кокошката Дженър или яйцето?

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Мирослав Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Мирослав
Мирослав

Господин Цеков,
В края на статията сте проявили завиден хумор!
Браво!!