Нападението срещу Доган стана основна тема в =3 – най-популярното шоу в YouTube

0
33

Седмичното шоу на комика Рей Уилям Джонсън е най-популярната коментарна рубрика в портала за обмен на клипове YouTube. В предаването по шеговит начин се коментират три популярни клипа. Последният епизод на шоуто, наречено =3, е фокусиран около нападението над Ахмед Доган, което стана в събота по обяд.

Атаката срещу лидера на ДПС е разгледана заедно с още две случки. В първата участва танцуващо куче, а във втората главни героини са две пияни рускини. Едната от тях се блъска зрелищно в стъклото на светеща реклама, докато другата прави шумни коментари.

Що се отнася до клипа с Доган, малко след представянето му на зрителите Джонсън влиза в ролята на интернет трол, твърдящ че зрителите не разбират българската култура, за която подобни неща са нормални и не трябва да се започва веднага с прибързаните коментари.

После водещият коментира факта, че нападението е извършено с газов пистолет. В САЩ продажбата на огнестрелни оръжия е доста свободна и Джонсън казва, че дори не е чувал за съществуването на подобни пистолети, като този, използван в нападението.

Интересно е да се отбележи, че секундите след самата атака, когато нападателят беше пребит, не са излъчени в =3, защото продуцентите са решили, че са прекалено брутални… за разлика от нападението срещу самия Доган.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари