НАСА укриват НЛО – твърди хакер

15
10

Гери Макинън (Gary McKinnon) е арестуван през 2001г. от звеното за високи технологии на Обединеното кралство, след обвинение в хакване на мрежите на НАСА и американските военни. Гери твърди, че е прекарал две години в издирване на доказателства за извънземни космически кораби и напреднали енергийни технологии. Сега Америка иска да го изправи пред съд и ако бъде осъден Макиниън го очакват 60 години зад решетките.

С наложена забрана за достъп до интернет и точно преди провеждане на съдебното заседание за неговата екстрадацията, насрочено за 10 май, Гери даде интервю за да представи своята версия на историята.

В интервюто Макинън обяснява, че на фона на световна петролна криза и свързаните с нея военни конфликти и лични драми, правителството пази информация за технологии за свободна енергия. Гери разказва още за съществуването на група наречена „Проект разкритие“ (The Disclosure Project) която е публикувала доклад с над 400 експертни свидетелства, които обхващат сведения произтичащи от различни източници – от граждански въздушни контролни органи, през радари на военни оператори, до „приятелчета“, отговарящи дали да бъде или да не бъде изстреляна ракета с ядрена бойна глава. Има хора, твърди Гери, на които се разчита и които са много отговорни, и всички те са казали „да“ на съществуването на НЛО технологиите – да, има антигравитация, има свободна и безплатна енергия, всичките технологии са от извънземен произход, а ние сме пленявали и хаквали космически кораби. На въпроса какво е открил при НАСА, Гери отговаря, че един от споменатите хора е била експерт по фотография, която твърди, че в сграда номер 8 на космическия център Джонсън регулярно, на сателитни снимки с висока резолюция се заснемат НЛО, като данните се сортират в папки с различни функционални наименования. Една такава снимка на нещо сътворено от нечовешка ръка, висящо на фона на хемисферата се е опитал да свали Гери и както споделя той, тази снимка представлява колуминация на всичките му усилия. На въпроса дали осъзнава, че стореното от него е вън от закона, Гери отговаря, че извършеното е в името на морала и че въпреки че сега съжалява, технологиите за свободна енергия трябва да са достояние на обществото.

(По материали на BBC)

10x to astralio

15
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
15 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
7 Автори на коментарите
jivkojjthe_bestahmodexter4em_mihov Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
jivkojj
jivkojj

Ъъъъ, ко пуши тоз бре. Добър му е мат’ряла.

the_best
the_best

Много филми, много филми…

MASTERDRE
MASTERDRE

не са филмите… с много филми нямаше да хакне това:P .. а и момчето е мозък… опитал да свали снимката … заради една снимка незнам кой ще те съди за 60 години затвор, освен ако на нея няма информация която да е безцена или … бъдещето на човека…знам ли..след време можем да си говорим вярно е бил прав оня на времето дето бе хакнал компотите…:bye:

dexter4e
dexter4e

На мене ми се струва,че това ако е вярно,този пич отдавна да не е сред живите хорица.Ще хакне НАСА,ще разбере секретни данни и те ще го оставят жив и здрав за пред съда.Т’ва го нема и по филмите даже.

MASTERDRE
MASTERDRE

ако го убият ще докажат че е бил прав и от там става по-лошо..сега имат един хакер..след време ще им се изсипят 1000 от цял свят…. когато губиш незнаеш какво шечелиш, и когато печелиш незнаеш ко губиш!

dexter4e
dexter4e

Те може да го изкарат луд и пак да се оттърват от него.Има начини,ма тва си е тяхна работа.

m_mihov
m_mihov

Естествено,че има НЛО и сичките тея работи-Вие как си представяте само ние,на ена планета да има живот
Нема как да е лъжа това-колко хора са виждали нло и свръхестествени явления
А относно хакера,да наистина трябва да е мн умен за да хакне мрежите на НАСА-и все пак 2 години се е задържал там!!!!
И н/з вие кво очаквате???Колко работи крият от нас(да дам пример с Чернобил,когато правителството на БГ си замълча)Вярвам му на тоя човек бе:angry: :angry:
„а ние сме пленявали и хаквали космически кораби“-х,м тва не моа да си го обясня:eek: 😮

STARS
STARS

Ми разбирасе, че има и такива неща…..и не е до гледането на филми ;)Толкова много неща се крият от обикновения човечец, че просто нямам думи :drink:

sixkiller
sixkiller

Луд хакер?! Ти чуваш ли се 😀
Има какво да крият, и те си го крият, но мисля че човека преувеличава и то с много ясна причина…
След това изказване де що има хакер по света ще се засили към мрежата на NASA(чисто любопитство)…да са живи и здрави 🙂

stylius
stylius

Не е точно така, ако бяха решили да го отрепят, щяха да го направят бързо и тихо, още преди да се е разпял за НЛО-то. Няма начин да не са го разбрали навреме.