НАСА укриват НЛО – твърди хакер

15
38

Гери Макинън (Gary McKinnon) е арестуван през 2001г. от звеното за високи технологии на Обединеното кралство, след обвинение в хакване на мрежите на НАСА и американските военни. Гери твърди, че е прекарал две години в издирване на доказателства за извънземни космически кораби и напреднали енергийни технологии. Сега Америка иска да го изправи пред съд и ако бъде осъден Макиниън го очакват 60 години зад решетките.

С наложена забрана за достъп до интернет и точно преди провеждане на съдебното заседание за неговата екстрадацията, насрочено за 10 май, Гери даде интервю за да представи своята версия на историята.

В интервюто Макинън обяснява, че на фона на световна петролна криза и свързаните с нея военни конфликти и лични драми, правителството пази информация за технологии за свободна енергия. Гери разказва още за съществуването на група наречена “Проект разкритие” (The Disclosure Project) която е публикувала доклад с над 400 експертни свидетелства, които обхващат сведения произтичащи от различни източници – от граждански въздушни контролни органи, през радари на военни оператори, до “приятелчета”, отговарящи дали да бъде или да не бъде изстреляна ракета с ядрена бойна глава. Има хора, твърди Гери, на които се разчита и които са много отговорни, и всички те са казали “да” на съществуването на НЛО технологиите – да, има антигравитация, има свободна и безплатна енергия, всичките технологии са от извънземен произход, а ние сме пленявали и хаквали космически кораби. На въпроса какво е открил при НАСА, Гери отговаря, че един от споменатите хора е била експерт по фотография, която твърди, че в сграда номер 8 на космическия център Джонсън регулярно, на сателитни снимки с висока резолюция се заснемат НЛО, като данните се сортират в папки с различни функционални наименования. Една такава снимка на нещо сътворено от нечовешка ръка, висящо на фона на хемисферата се е опитал да свали Гери и както споделя той, тази снимка представлява колуминация на всичките му усилия. На въпроса дали осъзнава, че стореното от него е вън от закона, Гери отговаря, че извършеното е в името на морала и че въпреки че сега съжалява, технологиите за свободна енергия трябва да са достояние на обществото.

(По материали на BBC)

10x to astralio
СПОДЕЛИ
Предишна новинаUnlocker 1.8.3
Следваща новинаVLC media player 0.8.5 Final
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

15 коментара за "НАСА укриват НЛО – твърди хакер"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка
jivkojj
jivkojj

Ъъъъ, ко пуши тоз бре. Добър му е мат’ряла.

the_best
the_best

Много филми, много филми…

MASTERDRE
MASTERDRE

не са филмите… с много филми нямаше да хакне това:P .. а и момчето е мозък… опитал да свали снимката … заради една снимка незнам кой ще те съди за 60 години затвор, освен ако на нея няма информация която да е безцена или … бъдещето на човека…знам ли..след време можем да си говорим вярно е бил прав оня на времето дето бе хакнал компотите…:bye:

dexter4e
dexter4e

На мене ми се струва,че това ако е вярно,този пич отдавна да не е сред живите хорица.Ще хакне НАСА,ще разбере секретни данни и те ще го оставят жив и здрав за пред съда.Т’ва го нема и по филмите даже.

MASTERDRE
MASTERDRE

ако го убият ще докажат че е бил прав и от там става по-лошо..сега имат един хакер..след време ще им се изсипят 1000 от цял свят…. когато губиш незнаеш какво шечелиш, и когато печелиш незнаеш ко губиш!

dexter4e
dexter4e

Те може да го изкарат луд и пак да се оттърват от него.Има начини,ма тва си е тяхна работа.

m_mihov
m_mihov

Естествено,че има НЛО и сичките тея работи-Вие как си представяте само ние,на ена планета да има живот
Нема как да е лъжа това-колко хора са виждали нло и свръхестествени явления
А относно хакера,да наистина трябва да е мн умен за да хакне мрежите на НАСА-и все пак 2 години се е задържал там!!!!
И н/з вие кво очаквате???Колко работи крият от нас(да дам пример с Чернобил,когато правителството на БГ си замълча)Вярвам му на тоя човек бе:angry: :angry:
“а ние сме пленявали и хаквали космически кораби”-х,м тва не моа да си го обясня:eek: 😮

STARS
STARS

Ми разбирасе, че има и такива неща…..и не е до гледането на филми ;)Толкова много неща се крият от обикновения човечец, че просто нямам думи :drink:

sixkiller
sixkiller

Луд хакер?! Ти чуваш ли се 😀
Има какво да крият, и те си го крият, но мисля че човека преувеличава и то с много ясна причина…
След това изказване де що има хакер по света ще се засили към мрежата на NASA(чисто любопитство)…да са живи и здрави 🙂

stylius
stylius

Не е точно така, ако бяха решили да го отрепят, щяха да го направят бързо и тихо, още преди да се е разпял за НЛО-то. Няма начин да не са го разбрали навреме.

kalev
kalev

Здравейте, казвам се Кирил Калев и не съм хакер, но разполагам с информация, че руснаците са открили ключа към безсмъртието. Дали мога да се надявам на медийна известност, ако разкрия повече информация? :rolleyes:

CoMMeRCiAl
CoMMeRCiAl

Може , звънни ми да ми кажеш к’во си открил и ще го публикуваме 🙂

k0n3v3
k0n3v3

До някъде ми звъчи вярно всичко това. Все пак… замислете се. Едва ли сме сами в целия този свят и едва ли някъде из космоса няма друг начин на живот. А тия от НАСА прекалено малко неща казват, въпреки че постоянно се правят разни пътешествия из космоса и се хвърлят милиарди долари за некфи летящи раоти. Едва ли някой ще дава пари за нещо, което не му дава облаги. Може и да не съм прав, но съм по-склонен да вярвам на думите на пича.

Q-tech
Q-tech

Разликата м/у гения и лудия е една хлопаща дъска в повече :speak:

Пича си е чист популист – търси как да изкара изгода и да стане известен, защото са го гепили и нема да види Слънце скоро…:bye:

rado
rado
Хаха – какви мнения само, личи че повечето които пишат изобщо не са запознати с какво се занимава НАСА… нейната единствена цел е космоса, да научи всичко за него – а как става това… Ами от 50г в Америка идваш извънземни – защо ? Ами защото НАСА се занимава съссвръх секретни проекти – които ги интересуват и тях – т.е. тях ги нтересува до какво ниво сме се развили ние? Е – НАСА понякога успяват да свалят някоя чиния – ,ами откъде ли НАСА направиха онзи невидимия изтребител ….? А за свободната енергия си е напълно прав човека,има толкова сайтове,… Виж още »
wpDiscuz