Тази компания иска да ви инжектира с кръвта на млади хора в името на науката

1
39

Ако Джеси Карамазин е прав, инжектирането ви с кръв на млад човек е ключът към забавяне на стареенето. Ако бърка, пак ще си останете стари, но и по-бедни с 8000 долара. И независимо как се развият нещата, технически ще бъдете вампири. Така че…

Компанията на Карамазин се нарича Ambrosia и в момента търси 600 доброволци, които да преминат клинични тестове. Срещу сумата от 8000 долара на човек, всеки ще получи 1.5 литра кръвна плазма от донор на възраст между 16 и 25 години. Операцията протича в рамките на два дни.

В основата на идеята на Ambrosia е парабиозата – стара хирургическа техника за съединяването на вените на две живи животни. Интересно е, че до момента процедурата вече е изпробвана на около 30 души, някои от които твърдят, че вече усещат ползите от нея.

Основната цел е да се забави или дори спре стареенето – дръзка задача, която вече навлече на Ambrosia доста критици в научните среди. Според тях, няма ясни клинични доказателства за подобен процес и компанията само злоупотребява с вълнението на обществото.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Oceanic815
Oceanic815

Тия са напипали пазарна ниша 🙂