На живо от ЕП: Въздействие на 5G технологията върху здравето и околната среда

5
1358

5G мрежите отдавна са тема, която вълнува много повече хора от телекомуникационните инженери. Новите възможности, по-високите скорости и ниска латентност, които ще позволят внедряването на редица услуги, полезни в нашето ежедневие са от една страна, но от друга са страховете и притесненията на редица хора за здравето, до които ще доведат излъчванията.

Темата е обект на много регулации и дискусии, коментирали сме я неведнъж, на ниво Европесйки съюз тя често се засяга. Преди година българският депутат в Европейския парламент инициира кръгла маса, на която бе дискутирана 5G темата, в която участие като журналисти взехме и ние. Сега, година по-късно, но този път дистанционно, Иво Христов, член на Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския парламент, отново е един от домакините на събитието: „Въздействие на 5G технологията върху здравето и околната среда“.

Можете да проследите с нас на живо резултатите от редица проведени изследвания и мнението на специалисти, привърженици и на двете теми в живото предаване тук. Събитието е достъпно на няколко езика, между които е и български.

 

5 2 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари