На живо от Ню Йорк: Acer представя най-новите си продукти

0
341

Много бързо мина една година и отново дойде време за пролетното събитие на Acer, което по традиция се провежда в Ню Йорк. Можете да гледате представянето на живо в 18:00 българско време на 11 април тук, или на страницата на компанията.

Kaldata отново е официален гост на събитието и непосредствено след него очаквайте много новини, клипове в нашия YouTube канал и включвания на живо в нашата Facebook страница, за да научите първи всичко за новите продукти и дори да ги разгледаме заедно.

Какво да очакваме?

В поканата, която получихме специално внимание се обръща на това, че компанията вече е на повече от 40 години и за това време винаги се е опитвала да премахне границите между хора и технологии.

Днес трябва да видим продължаването на тази традиция, като от Acer се заканват да покажат нови и интересни предложения, които до сега не сме виждали като концепция.

Традиционно от компанията ще покажат цялата си линия от продукти „обратно на училище“, нови геймърски машини – настолни и лаптопи. Също така продукти за бизнеса и образованието, работещи с Chrome OS.

От Acer подчертават, че в събитието си ще се опитат да погледнат „отвъд хардуера“ и ще се опитат да качат технологиите на следващо ниво, което ще е насочено към потребителското изживяване.

Какво се крие зад тези думи? Предстои да видим в 18:00 българско време. Можете да гледате събитието тук, както и в страницата на компанията.

Ако имате желaние можете да видите и самото събитие във Facebook – ето тук.

 

 

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за