На MWC 2017 бе представена нова разплащателна платформа

0
22

Днес на 27 февруари в Барселона бе открит Mobile World Congress. В първия ден на конференцията се състоя презентацията на инструмент, който ще улесни внедряването на мобилните разплащания в търговските обекти.

Американската технологична компания Rambus представи платформа за мобилни разплащания. Благодарение на нея, търговците могат да пускат в своите магазини мобилни плащания и програма за лоялност. Освен това, инструментът ще даде възможност на клиентите да управляват парите си, кредитите, подаръчните карти (ваучери) и бонуси с едно приложение. Всъщност, в една транзакция ще бъде възможно комбинирането на различни инструменти за плащания – една част за плащане с карта, а друга – с бонуси.

Единната платежна платформа се състои от четири основни компонента:
Управление на цифровите стойности — позволява на търговците да интегрират странични платежни услуги и конвертират различни форми на плащане в единна „валута“.

Механизъм на портмонето – позволява внедряване на основните механизми за мобилни плащания – регистрация на карти, обработка и криптиране на паричните плащания.

Приложение на търговеца по схемата „White Label“ — позволява на търговеца да брандира портмонето по свой собствен стил и максимално бързо да го пусне на пазара.

Допълнителни модули за поддръжка на кредитни карти и бонуси.

Платформата предлага цифровизация на чековете на клиента и предоставя на потребителя пълна история на транзакциите.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари