Не се обновява Windows 10? проблемът може да е в антивирусната програма

10
1480

Преди няколко дни Microsoft представи обновяването Windows 10 November 2019 Update. Този ъпдейт създава много по-малко проблеми от предишните, но все пак има някои усложнения.

Първоначално Windows 10 November 2019 Update не можеше да се инсталира на компютрите със стари драйвери на Realtek, но малко по-късно това ограничение бе премахнато.

Сега се появи още една подробност: техническата поддръжка на Microsoft съобщи, че Windows 10 November 2019 Update не може да се инсталира на компютри с антивирусните програми на Avast и AVG. Проблемът се решава както обикновено: необходимо е да се деинсталира антивируса, отново да се направи опит за инсталиране на обновяването и след това антивирусната програма да се инсталира отново. Днес вече Avast и AVG предлагат свое решение – те предлагат да се инсталират качените наскоро в техните сайтове обновявания на техните антивирусни програми, които вече не създават конфликти с Windows 10 November 2019 Update.

Тазгодишното ноемврийско обновяване на Windows 10 наистина не създава проблеми. Миналата година бъговете бяха ужасно много, като Microsoft на няколко пъти спря разпространяването на ъпдейта, понеже започнаха да изчезват потребителските файлове от папката Documents.

Засега обновяването до Windows 10 November 2019 Update няма как да стане от средата на операционната система, но може да се използва някоя от многобройните помощни програми, предназначени за тази цел.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
10 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари