Новата версия на Google Glass може да бъде в три варианта

0
20

В момента Google все още разработва различни варианти на своя втори модел на Google Glass и една от версиите на джаджата може да се окаже без дисплей.

Това твърди сайтът The Information, според който инициативата Project Aura е възобновена и в рамките ѝ в момента се обсъждат няколко варианта на формата, която ще приеме Google Glass 2. Един от тях не предвижда включването на малкия екран, от който Google Glass всъщност получава името си.

Според източниците на медията, тази опростена версия на джаджата за добавена реалност ще бъде предназначена най-вече за „спортни потребители“ и ще работи преди всичко на базата на аудио информация.

Ако вече си задавате въпроса „А не е ли по-добре просто да използваме слушалки вместо нещо, което да стои на лицето?“, със сигурност не сте единствените, но The Information не дава повече подробности за тази поорязана версия на продукта. Всъщност, може би не е изключено тя изобщо да не излезе извън прототипната фаза.

За сметка на това, материалът говори за друг модел на Google Glass, който вече ще бъде предназначен предимно за „корпоративния пазар“. Според медията е вероятно Google да свали бройката на версиите от три на две преди да пусне официално новото превъплъщение на AR устройството.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за