Новата промоция на Godeal24: вземете евтина ОС Windows 10 за $6,12 и Office 2021 за $13,95 плюс софтуерни инструменти при най-ниски цени!

0
1159

Ако сглобявате нов компютър или надграждате стар, Godeal24 може да ви помогне. Независимо дали говорим за асемблиране на компютри или за тяхното надграждане, операционната система Windows е единствената, която гарантира, че вашата компютърна система ще работи ефективно и безопасно, особено ако компютърът се използва в офиса, където сигурността на данните е изключително важна. Официалната цена на дребно на Windows 10 Pro е $199,99, но в новата промоция Office Software Sales на Godeal24 можете да си вземете оригинален Windows 10 Pro при цена $7,25, като има възможност и за надграждане до най-новата Windows 11 Pro! Можете да си вземете и Office 2021 Pro при съвсем ниска цена. Продуктовият ключ за най-новия Office 2021 се предлага само за $24,25! Да напомним, че софтуерът, активиран с оригинален продуктов ключ няма как да съдържа малуер, понеже се изтегля от сървърите на производителя, а самият продуктов ключ е поредица от символи. Интернет магазинът Godeal24 предлага не само евтини продуктови ключове за операционната система Windows и за офис пакета Office на Microsoft, но и за друг полезен софтуер, включително Ashampoo PDF Pro 3, който бе един от най-популярните програмни продукти за офиса, продадени от Godeal24 през 2022 година, предлагащ пълноценна и удобна работа с PDF файловете – редактиране, преглеждане, конвертиране и още много други, като програмата е много бърза и лесна за използване, съвсем като Word.

Ограничени във времето специални предложения за разнообразен офис софтуер

Купете повече и икономисайте повече: комплекти с Office с много добра рентабилност

Microsoft Office за Mac

Отстъпка от 62% за пакети с Office при използване на кода SGO62

До 50% отстъпка за други версии на Windows при използване на кода SGO50

Програмни инструменти за вашия персонален компютър при най-ниски цени

Godeal24 е официален дистрибутор на легални продуктови ключове със законни лицензи за софтуера на Microsoft и други програмни продукти, който ви дава възможност да закупите ОС Windows и Microsoft Office при съвсем ниски цени, полезните софтуерни инструменти на IOBIT, Ashampoo, Disk Drill и още много други. По този начин можете да икономисате до 90%, а спестените пари да използвате например, за закупуването на нов хардуер. Лицензите на тези продуктови ключове са 100% официални и автентични. Godeal24 знае произхода и историята на всеки продуктов ключ и потребителите могат да ги използват без каквито и да било проблеми. Предлаганите лицензи са доживотни, което означава, че операционната система на Microsoft например, ще се поддържа до края на нейния технологичен живот.

Със своите висококачествени услуги и продукти Godeal24 получи оценка о 98% в рейтингите на TrustPilot – независимата платформа за оценка качеството на услугите и продукцията. Това е истинско потвърждение на професионализма и майсторството на Godeal24. Самият продуктов ключ е поредица от символи, които се изпращат директно в електронната поща. Това е удобен метод за разпространение, както и един отличен начин за опазване на околната среда, който елиминира необходимостта от използването на физически транспорт и производството на ненужни опаковки.

Компанията предлага професионална техническа поддръжка в режим 24/7 и обслужване след продажбата, което продължава до приключването на технологични живот на съответния продукт. По този начин се осигурява безпроблемното използване на активирания с продуктови ключове софтуер, като по всяко време можете да зададете интересуващите ви въпроси на нашата техническа поддръжка.

За връзки използвайте електронната поща [email protected]


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!