Новата услуга на Skype изтече от условията им за ползване

1
51

Изглежда, че от Skype, случайно или не толкова случайно, е изтекла информация за следващата голяма функция: видео съобщения. Новата услуга ще позволява предварително записване на видео и изпращането му до определен потребител. Това изтичане на информация се появило на доста интересно място – актуализираната версия на условията за ползване.

Там разбираме, че новата услуга на Skype засега ще е само за Premium потребителите, които вече са платили $8,99. В условията за ползване се чете, че те ще “могат да получават и изпращат неограничен брой видео съобщения”. Също така, че всяко видео съобщение ще се пази за неограничено време.

Тази услуга ще бъде разширена и за обикновените потребители, но ще бъде ограничена откъм броят изпратени видео съобщения. Получаването им обаче ще е неограничено, а съобщенията ще бъдат със срок от 90 дни, освен ако не са получени от Premium потребител.

Това може да окаже гигантски ефект на начина по който комуникираме един с друг, ако услугата успее да се задържи. От Skype все още не са отговорили официално.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари