Новите функции за информационна безопасност на Windows вече са тук: защитата с парола е значително подобрена!

0
1409

Последно време Microsoft започна да предупреждава хората, които съхраняват паролите си във вид на обикновен текст. Някои потребители въвеждат паролите си в Notepad и ги записват във вида на .txt файлове. Това е много опасно и несигурно. С излизането на Sun Valley 2 софтуерният гигант възнамерява да въведе мрежовата защита на ниво операционна система. Новата функция за осигуряване на по-добра информационна безопасност в ОС Windows 11 използва Microsoft Defender SmartScreen, който е интегриран директно в операционната система и осигурява защита от зловреден код и приложения, както и от вредоносни разширения за браузъра. След излизането на голямото обновяване 22H2 или малко по-късно Microsoft Defender ще осигурява защита срещу фишинг чрез използването на алгоритми с елементи на изкуствен интелект, които се използват за откриване на малуера. Основната цел на новата защитна функция е да предпази потребителя от фишинг атаки. Тя може да разпознава кога потребителите въвеждат идентификационни данни с помощта на приложения като Notepad и ги предупреждава с изскачащ прозорец, който показва съответното отворено приложение или раздел на браузъра. Как става това? Новият Microsoft Defender SmartScreen работи на ниво ядро на операционната система и може да определи кога сте въвели паролата си във всяко едно приложение. Тази функция засича и паролите, въведени в различните формуляри на уеб сайтове, които се опитват да копират оригиналната парола.

Откъде да вземем оригинална ОС Windows или Microsoft Office при възможно най-ниска цена?

Ако искате да спестите немалко пари при закупуването на оригинални ОС Windows и Office, възползвайте се от помощта на интернет магазина Godeal24. Сега влязоха в сила специални отстъпки за продуктовите ключове, с помощта на които легално могат да се активират различните версии на ОС Windows и на Microsoft Office. По време на тази специална промоция можете да си вземете Windows 10 Professional само за $7,42. А след като Microsoft обяви, че всички потребители с оригинална Windows 10 ще могат безплатно са се обновят до Windows 11, именно сега е идеалното време за активирането на Windows 10 с помощта на продуктов ключ. От друга страна официалната цена на дребно на Office Professional 2021 е $439,99, докато продуктовият ключ за неговото активиране струва едва $30,98. Така се спестяват немалките $410! Нещо повече, срокът на действие на продуктовите ключове не изтича, както е при използването на различните абонаменти. Продуктовият ключ за активирането на Windows 10, който сте закупили преди 5 години, и днес предлага същите възможности както и сега предлаганите продуктови ключове. Потребителят има достъп до всички актуализации, работят всички функции на софтуера. Godeal24, който е един от най-големите дистрибутори на софтуер предлага продуктови ключове не само за операционната система Windows и за Microsoft Office, но и за редица програмни инструменти, включително за Iobit Advanced SystemCare 14 Pro, Ashampoo PDF Pro 3, MacBooster 8 Lifetime Subscription и други, които предлагат голямо разнообразие и са много полезни за компютърната система.

Съвсем ниски цени, но за ограничено време!

До 62% отстъпка за комплекти с ОС Windows плюс Microsoft Office при използване на кода SGO62

Още софтуерни комплекти можете да си вземете ето оттук

До 50% отстъпка за различните версии на ОС Windows с използване на кода SGO50

Още версии на ОС Windows можете да намерите ето тук

Допълнителен софтуер за отдалечена работа и онлайн обучение. Използвайте кода SGO62

Софтуерни инструменти при най-добри цени

Още програмни инструменти можете да вземете ето оттук

Ето как става активирането на Windows 10 Pro с помощта на продуктов ключ

  • Изтеглете от сървърите на Microsoft и инсталирайте операционната система Windows 10 Professional
  • Отворете Контролния панел (Control Panel) и преминете към All Control Panel Items, оттам към System и кликнете върху опцията Activate Windows & Change Product Key
  • Кликнете върху Activation и въведете получения продуктов ключ за активирането на Windows 10 Professional

Втори начин:

  • Изтеглете от сървърите на Microsoft и инсталирайте операционната система Windows 10 Professional
  • Кликнете с десния бутон на мишката върху старт менюто и оттам отново изберете опцията System
  • Сега можете да кликнете върху About или върху Upgrade Your Edition of Windows
  • Остава да кликнете върху Change product key и да въведете получения във вид на имейл продуктов ключ

Защо тези продуктови ключове са с ОЕМ лиценз? И защо Godeal24?

Много потребители са силно развълнувани от ниските цени, предлагани от Godeal24 и се питат как е възможно цената на тези продуктови ключове да е толкова ниска? Можете да сте сигурни, че всичко е легално и предложенията са съвсем валидни, понеже те включват ОЕМ лицензи. Това са лицензи, които обикновено се продават във вид на големи партиди на производителите на персонални компютри.  Те са евтини и са изключително подходящи за използване при масовото производство на компютърни системи, понеже не оскъпяват особено много крайния продукт. Основният недостатък на ОЕМ лиценза е, че зависи от хардуера включително дънното и процесора, и те не могат да се прехвърлят към друг компютър. Но продуктовите ключове на Godeal24 са толкова евтини, че ако направите сериозни промени в хардуера на вашия компютър, можете просто да си вземете още един, което отново ще бъде много по-евтино в сравнение с цената на дребно.

Можете да посетите уеб сайта на Godeal24 чрез посочения по-горе линк, изберете необходимия ви софтуерен продукт и да го добавите във виртуалната количка. След като приключите с разплащането Godeal24 незабавно ще ви изпрати във вид на имейл продуктовия ключ за активирането на този продукт плюс инструкциите за инсталиране и активиране, за да можете безпроблемно да използвате избрания софтуер. Да добавим, че Godeal24 разполага с професионален екип за обслужване на клиенти, който работи в режим 24/7 и осигурява денонощна техническа поддръжка. Ако използвате продуктовите ключове на Godeal24 можете да се насладите на техническа поддръжка по време на целия технологичен живот на софтуерния продукт. Ако в възникнал какъвто и да било проблем или имате въпрос, просто ни изпратете имейл на адрес [email protected].


Платено съобщение


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!