Новият трейлър на „Игра на тронове“ носи полъха на идващата зима

11
1135
„Познавам смъртта, тя има много лица и нямам търпение да видя едно от тях“, прокобно се зарича Аря Старк  в новия трейлър на осмия и последен сезон на „Игра на тронове“, който се появи току що.

Ако очаквате епичен завършек на хитовия сериал на НВО, този двуминутен клип определено поразява целта като убиец на крале. Днешният трейлър идва и само месец пред спечелилият множество награди „Еми“ сериал да се завърне за последния си сезон от 14-ти април.

Финалът, който се пази по-зорко и от данъчната декларация на Доналд Тръмп, се състои от шест епизода и програмният директор НВО Кейси Блойс  го определя като „вълнуващ и задоволителен“. Разбира се,  имайки предвид, че Нощният крал се завръща, а успоредно с него ще видим огромна ледена армия и един дракон, вълнуващ е минималното, което феновете могат да очакват. Вълненията са особено високи след слуховете за очаквана епична битка в Уинтърфел.

Всеки от последните шест епизода ще бъде с дължина около час и половина, а в ролите си ще видим отново Мейзи Уилиамс, Емилия Кларк, Питър Динклидж, Лена Хийди и Кит Харингтън. Зимата този път наистина идва.

11
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
7 Коментари
4 Отговори на коментарите
9 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
9 Автори на коментарите
пипиКалинхихиfavrКьорав кон Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
bure_s_barut
bure_s_barut

Честно казано дотолкова вече ми претръпна този филм с това забавяне, че вече май не ми пука.
Вероятно ще изчакам да излязат всички епизоди и после ще ги изгледам наведнъж.

Биткойн = Балон = Пирамида
Биткойн = Балон = Пирамида

Не знам що го прехвалват тоя сериал. Преди години един приятел ми го рекламираше като най-доброто нещо записвано с камера. С голяма клизма успях да изгледам 2-3 епизода от първия сезон (третия епизод дори не го изтърпях до края) и го изтрих.

Кьорав кон
Кьорав кон

Пак нещо си видял. Аз не съм гледал дори и серия и честно казано не ми се и иска дори да го гледам.

djagi
djagi

Сериала беше велик до към 4-и сезон, след това се намесиха сценаристите на Дрисни и убиха сериала, направиха го на детско шоу с дракони. Да, нищо по-вълнуващо, епично не бях гледал… просто нямам думи за въздействието на първите сезони. До момента, до който сценария се съобразяваше с книгите. След това се намесиха или сценаристите на Дисни, или на „Живите мъртви“ и от най-великия сериал до момента, тези хора просто го сринаха с шаблони и холивудски похвати и мелодрами. Дано новия сезон върне тръпката от първите 4 сезона.

Огнян Пеев
Огнян Пеев

Сериала наистина беше уникален в първите сезони. Сега и много го забавиха. Ще го гледаме, но вече ми писна от рекламирането му.
Има хора които няма да го харесат. Когато не си прочел и една книга в живота си, няма как да разбереш и харесаш фентъзи!

Кьорав кон
Кьорав кон

Не се изхвърляйте с такива коментари! „когато не си прочел и една книга в живота си, няма как да разбереш и харесаш фентъзи!“ това е същото като онези пишман „защитници на животните“ – „щом каъо малки нараняват животни, като големи ще нараняват хора“. Прочел съм стотици книги като ученик, предимно фантастика и фентъзи, но не съм длъжен само заради това, да го харесвам този сериал! Мен лично ме отблъсна, постоянното му рекламиране и хвалене от други хора, както и приказки от рода – ако не си гледал това, не си гледал нищо…

favr
favr

не беше редно джон сноу да чука леля си…

Калин
Калин

хахаха 😀

пипи
пипи

Те се обичат бе! Не може да не забъркат някоя джендърска история.

хихи
хихи

Защо това е ИТ новина? WTF.

Калин
Калин

Той да гледа да не умре, преди да напише следващата книга….