fbpx
17.8 C
София

Новият Timeline на Facebook няма да работи под Internet Explorer 7

Най-четени

Новият дизайн на профилите в най-голямата социална мрежа Facebook, който беше представен под името Timeline, не работи в майкрософтския браузър Internet Explorer 7. При по-актуалните версии на другите браузъри подобни проблеми не се забелязват, информира Neo Win.

Потребителите, които все още използват въпросната версия на Internet Explorer ще виждат старите профилни страници, но с разни визуални проблеми, породени от начина, по който IE7 разчита и изобразява стиловете, представени чрез CSS технологията.

Много вероятно е за в бъдеще Facebook да спре тотално поддръжката на остарелия браузър на Microsoft. Това едва ли ще изненада някого, защото вече са налични две по-нови версии на браузъра и е силно препоръчително потребителите да започнат да използват някоя от тях.

Проблемът с новия Timeline и Internet Explorer 7 ще засегне само 4% от потребителите на интернет, използващи Windows, защото само толкова притежават тази версия на браузъра. Предстои излизането и на Internet Explorer 10, който ще направи дебюта си заедно с операционната система Windows 8. По този начин седмата версия на браузъра ще отиди на още по-заден план.

Microsoft вече съобщи, че ще започне автоматично обновяване на Internet Explorer през тази година. Когато това стане се очаква пазарният дял на Internet Explorer 7 да спадне драстично.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Huawei Watch GT 4 – среща на модата и иновациите около вашата китка

Съвсем не изненадващ е фактът, че  Huawei разполага с една от най-мощните екосистеми, когато става въпрос за носими устройства. Всяка година компанията обогатява своята...

Подобни новини