Нови супер предложения на Godeal24: ОС Windows за $6,14 и MS Office за $13,52

0
435

Ако се налага да направите ъпдейт на своя компютър, но бюджетът ви е ограничен, Godeal24 е най-добрият избор. В Microsoft Store лицензът за Windows се предлага за немалките $199,99, а Microsoft Office 2021 е с цена $439,99, което може да се окаже далеч извън възможностите на вашия бюджет. Интернет магазинът Godeal24 предлага съвсем евтини продуктови ключове с оригинални и легални лицензи за Windows 10 Pro. Да напомним, че Microsoft наскоро заяви, че поддръжката на Windows 10 ще продължи до месец октомври 2025 година и изобщо не бива да се притесняваме за по-нататъшното използване на Windows 10. А и в момента потребителите на Windows 10 Pro могат безплатно да се обновят до Windows 11 Pro.

Godeal24 предлага продуктовия ключ за активирането на Windows 10 Pro само за $7,42. Ако искате да инсталирате Windows 11 Pro на чисто, без остатъци от предишна информация в системния диск, то можете да вземете продуктовия ключ за Windows 11 Pro едва за $10,24. Към днешен ден Windows 10 предлага най-добрата стабилност и съвместимост, и има най-много активни потребители. Но Microsoft непрекъснато подобрява и актуализира по-новата Windows 11, която предлага и още по-добра защита. Според вашата дейност можете да си вземете както Windows 10, так и Windows 11 , при това при съвсем ниска и почти символична цена.

Оригинални продуктови ключове за ОС Windows. Времето и количествата са ограничени!

Microsoft потвърди, че поддръжката на Office 2013 ще бъде прекратена на 11-ти април 2023 година и софтуерният гигант повече няма да предоставя никаква никаква актуализация и поддръжка, като в този случай потребителите може да се сблъскат с най-различни проблеми относно надеждността и информационната безопасност. На потребителите, които все още използват тази версия, може да се наложи да направят ъпдейт или директно да сменят продукта. В Godeal24 оригиналният Office 2021 се предлага само за $25,61. Ако трябва да надградите няколко компютъра или да купите няколко продуктови ключа с приятели, препоръчваме ви да закупите комплекта от 5х продуктови ключа за Office 2021, като цената на един офис пакет в този случай е само $13,52!

Продуктови ключове за Microsoft Office. Времето и бройките са ограничени!

Отстъпка от 62% за софтуерни комплекти с Microsoft Office при използване на кода SGO62

За да се удовлетворят нуждите на различните потребители магазинът предлага различни версии на Windows 10, които са по-подходящи на различния хардуер. Ще намерите и най-добрата версия на Windows 10 Enterprise за бизнеса, Windows Server и други.

Отстъпка от 50% при използване на промоционалния код SGO50:

Godeal24 притежава професионален и богат на приложения онлайн магазин с обширен каталог, включващ 100% легални и законни продуктови ключове със съответните дигитални лицензи. Можете да активирате и използвате най-популярния в света софтуер при цели 80% по-ниска цена, като всичко е официално и легално. Предлагат се не само най-популярните ОС Windows и Microsoft Office, но и полезни и практични софтуерни инструменти каквито са продуктите на IOBIT, Ashampoo, Disk Drill.

Изберете си най-подходящите за вас програмни инструменти при възможно най-добра цена

От каталозите на Godeal24 можете да си изберете най-добрата антивирусна програма за 2022 година за всички популярни операционни системи – PC, Mac, Android и iOS, като по този начин ще спестите до 90% в сравнение с каталожните цени на производителите. Всички предлагани продуктови ключове са с оригинални и автентични цифрови лицензи, и се предлагат при съвсем ниски цени.

Със своите висококачествени услуги и продукти Godeal24 получи оценки 4,9 и 98% в рейтингите на TrustPilot – независимата платформа за оценка качеството на услугите и продукцията. Това е истинско потвърждение на професионализма и майсторството на Godeal24.

Компанията предлага професионална техническа поддръжка в режим 24/7 и обслужване след продажбата, която продължава до приключването на технологични живот на съответния продукт.

За връзки използвайте електронната поща [email protected]


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!