Новогодишната разпродажба на 2023 година: вземете си оригинална Windows 10 само за $6,12 и евтин лиценз за Office!

0
2957

Софтуерът непрекъснато се развива, като разработчиците с течение на времето подобряват производителността, функционалността и други важни параметри. Това става с помощта на актуализации, които улесняват работата на потребителите и увеличават тяхната продуктивност. С усъвършенстването на софтуера възниква необходимостта от неговото актуализиране. Този процес може да се окаже скъп, особено когато става дума за програмни продукти от висок клас, каквито са Microsoft Office и операционната система Windows, които милиони хора от целия свят използват в ежедневната си работа и вкъщи.

По време на новогодишната разпродажба на Godeal24 има много добри предложения за закупуването на софтуер, включително на ОС Windows и на Microsoft Office. Всяка покупка, направена чрез тази платформа е 100% оригинална и защитена, и идва с гарантирани продуктови ключове, с валидни лицензи, които незабавно се предоставят на потребителя. Предлага се и техническа поддръжка в режим 24/7 в случай, че възникне някакъв проблем. Продуктовият ключ за най-използваната към днешен ден операционна система Windows 10 Pro можете да си вземете само за $7,25. А ако си вземете заедно със свой приятел комплекта от 2 продуктови ключа, то единият ще ви излезе само $6,12. По този начин можете да икономисате немалко пари и да купите повече подаръци за Нова година! Можете да си вземете и най-новата версия на Office 2021 Pro при цена от едва $24,25 и вече няма да има нужда да се безпокоите за софтуера, който повишава вашата продуктивност. А ако закупите повече бройки, то единия продуктов ключ за Office 2021 Pro ще ви излезе само $13,05! Godeal24 продава единствено оригинални и законни продуктови ключове за ОС Windows, Office пакетите, за различните софтуерни помощни програми и други.

Топ предложение: оригинален Microsoft Office при цена едва $13,05!

Ограничени по време предложения: оригинална ОС Windows 10 Pro едва за $6,12!

PC инструментите на Ashampoo

Microsoft Office за Mac

Отстъпка от 62% за комплектите с Microsoft Office при използването на кода SGO62

До 50% отстъпка за други версии на ОС Windows при използване на кода SGO50

Допълнителни софтуерни инструменти при най-ниски цени!

 

Godeal24 е официален дистрибутор на легални продуктови ключове със законни лицензи за софтуера на Microsoft и други програмни продукти, който ви дава възможност да закупите ОС Windows и Microsoft Office при съвсем ниски цени, полезните софтуерни инструменти на IOBIT, Ashampoo, Disk Drill и още много други. По този начин можете да икономисате до 90%, а спестените пари да използвате например, за закупуването на нов хардуер. Лицензите на тези продуктови ключове са 100% официални и автентични. Godeal24 знае произхода и историята на всеки продуктов ключ и потребителите могат да ги използват без каквито и да било проблеми. Предлаганите лицензи са доживотни, което означава, че операционната система на Microsoft например, ще се поддържа до края на нейния технологичен живот.

Със своите висококачествени услуги и продукти Godeal24 получи оценка о 98% в рейтингите на TrustPilot – независимата платформа за оценка качеството на услугите и продукцията. Това е истинско потвърждение на професионализма и майсторството на Godeal24. Самият продуктов ключ е поредица от символи, които се изпращат директно в електронната поща. Това е удобен метод за разпространение, както и един отличен начин за опазване на околната среда, който елиминира необходимостта от използването на физически транспорт и производството на ненужни опаковки.

Компанията предлага професионална техническа поддръжка в режим 24/7 и обслужване след продажбата, което продължава до приключването на технологични живот на съответния продукт.

За връзки използвайте електронната поща [email protected]


Платено съобщение


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!