Нов доставчик на интернет услуги дебютира в България

IONOS ще предлага широка гама от интернет услуги и бизнес приложения

10
4514

IONOS е компания, част от международната група United Internet. Марката от години успешно предоставя интернет услуги, включително в Австрия, Франция, Великобритания, Германия, Италия, Румъния, Мексико и САЩ. Сега, към тази група се присъединиха България и Унгария.

На всеки от новите, чуждестранни пазари, компанията от самото начало предлага най-широката гама от бизнес решения в облак. Офертата включва и инструменти, свързани с присъствие в интернет, електронна търговия, мрежова сигурност или поддръжка на разширена групова работа.

България и Унгария са страни с висок растеж на БВП и потенциал за дигитална трансформация. И в двете държави правителствените стратегии активно подпомагат развитието на сектора на новите технологии, а малките и средните предприятия са основните им бенефициенти. Искаме да бъдем техен партньор в използването на нови информационни технологии – казва Марчин Кушмиеж, президент на home.pl, която от името на Unitet Internet отговаря за международното разрастване на марката IONOS в региона на Централна и Източна Европа.

На българския пазар компанията предлага собствени услуги и десетки международни доставчици на софтуер в облак, включително Dropbox, Google и Microsoft. Скоро ще предоставя и дигитални образователни материали и консултации за местния бизнес.

Важно е да се подчертае, че предлагаме техническа поддръжка на местния език и решения, съобразени с нуждите и действителността, които преобладават в България – казва Марчин Кушмиеж.

През второто тримесечие на 2020 г. home.pl планира да стартира продажби на интернет услуги на чешкия и словашкия пазар. Това ще бъде съответно 5-ти и 6-ти пазар в Централна и Източна Европа.

10
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
5 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
той
той

От кога БВП в България расте чак така?

Интелигентен пич с логическа мисъл
Интелигентен пич с логическа мисъл

Бойко нали ти каза че всичко е цветя и рози! Ти кво още не си разбрал?!?

3,5%
3,5%

Те и тиквите растат, но не и на акъл. Така, че може да си казва каквото иска – няма вече кой да вярва.

Пичага
Пичага

По 3,5% на година , малко ли ти се вижда ?

На минус
На минус

И 7% инфлация

Тахтун
Тахтун

Очаква се тази година БВП да е около 120млрд, т.е. три пъти нарастване за десетина години!

——-
——-

“ България и Унгария са страни с висок растеж на БВП”

България е една мощна икономически страна, чиста, подредена, обезпечена, тук искат да живеят от цяла Западна Европа и седят и чакат визи за живот пълен с благодат.

пипи
пипи

Не, по скоро рибка се лови в мътна вода! Друг вид риба, по-голяма и хапеща.
Май са по-закъсняли, ама да се пробват!

fire
fire

Всичко е супер, ама цените след първата година се умопомръчаващи.
За това хостинг само в Германия

Те-ева
Те-ева

Бахти и евтината реклама.. А сайта им и граматиката на Българские е все едно писана от китаец мангал.
Ако граматиката им е като услугата.. Бегай на далеч. Облака ми от 5 сървъра в 5 страни е 100 пъти по добър и сигурен и грамотен.

Калдата.. Много сте евтини