Нов доставчик на интернет услуги дебютира в България

IONOS ще предлага широка гама от интернет услуги и бизнес приложения

10
4931

IONOS е компания, част от международната група United Internet. Марката от години успешно предоставя интернет услуги, включително в Австрия, Франция, Великобритания, Германия, Италия, Румъния, Мексико и САЩ. Сега, към тази група се присъединиха България и Унгария.

На всеки от новите, чуждестранни пазари, компанията от самото начало предлага най-широката гама от бизнес решения в облак. Офертата включва и инструменти, свързани с присъствие в интернет, електронна търговия, мрежова сигурност или поддръжка на разширена групова работа.

България и Унгария са страни с висок растеж на БВП и потенциал за дигитална трансформация. И в двете държави правителствените стратегии активно подпомагат развитието на сектора на новите технологии, а малките и средните предприятия са основните им бенефициенти. Искаме да бъдем техен партньор в използването на нови информационни технологии – казва Марчин Кушмиеж, президент на home.pl, която от името на Unitet Internet отговаря за международното разрастване на марката IONOS в региона на Централна и Източна Европа.

На българския пазар компанията предлага собствени услуги и десетки международни доставчици на софтуер в облак, включително Dropbox, Google и Microsoft. Скоро ще предоставя и дигитални образователни материали и консултации за местния бизнес.

Важно е да се подчертае, че предлагаме техническа поддръжка на местния език и решения, съобразени с нуждите и действителността, които преобладават в България – казва Марчин Кушмиеж.

През второто тримесечие на 2020 г. home.pl планира да стартира продажби на интернет услуги на чешкия и словашкия пазар. Това ще бъде съответно 5-ти и 6-ти пазар в Централна и Източна Европа.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

10 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари