Нов слух за Том Круз и SpaceX с план за снимане на филм в открития космос

1
381

Появиха се нови сведения, че Том Круз работи заедно с компанията на Илън Мъск (SpaceX) и NASA по планирането на първия филм, който ще бъде заснет в открития космос.

Според репортаж на Deadline става ясно, че проекта е все още в ранен стадий и до момента никое студио не го е придобило. На този етап това, което знаем за това амбициозно начинание е, че ще бъде микс от екшън и приключение, което очевидно ще се случи поне частично в космоса, но отвъд това няма повече информация. Deadline отхвърля възможността, че космическата одисея на Круз е обвързана с ново попълнение към поредицата на Mission: Impossible. 

От известно време Том Круз е популярен с факта, че подлага себе си на изключително опасни каскади, но нулевата гравитация вдига летвата. Все пак е успокояващо, че си партнира с най-големите имена що се отнася до изследване на космоса, тъй като идеята, че ще се шири на фона на безкрайното пространство около себе си е меко казано обезпокоително. И все пак ако някой би могъл да се хвърли в подобен новаторски проект, то именно Круз ще е подходящ избор, имайки предвид неговата обширна история с умопомрачителни каскади. 

Все пак една от най-големите загадки остава и тя е (ако филма въобще се случи) колко от продукцията ще бъде заснета в космоса и какви иновативни техники ще използват екипите, за да екранизират подобно преживяване по възможно най-ефективния и спиращ дъха начин.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари