Нов 3D бенчмарк се задава на хоризонта

2
17

Много популярният 3D MARK на компанията Futuremark в най-скоро време ще има своята конкуренция, след като AquaMark 3 не успя да се справи със задачата си да стане големият прът в колелото на Futuremark. Сега имаме едно ново предложение, за което все още се знае много малко.

RyderMark 2006, както ще се казва новият софтуер, ще предложи много възможности за изтезания на графичните ускорители, работещи на основата на интерфейса DirectX 9 API. Използваният Sahara енджин е доста многонишков и ще се възползва от многопроцесорността (дву-/четириядрени процесори или системи). Освен това логично ще предложи и поддръжка на Shader Model 2.0 и 3.0. Наред с това ще видим и HDR (High Dynamic Range) поддръжка, Soft Shadows, динамично осветление и отблясъци, текстури с висока резолюция и т.н., и т.н.

Очаква се новият тест да се появи на бял свят след няколко седмици. За момента малкото хора, които имат повече информация за него, не я споделят, поради което не знаем дори коя компания ще го представи.

Източник: computers.bg

СПОДЕЛИ
Предишна новинаAVG Anti-Virus 7.1 Build 394a752
Следваща новинаFlashGet 1.72 Build 128

Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com – най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

2 коментара за "Нов 3D бенчмарк се задава на хоризонта"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка