Обновяването KB4540673 за Windows 10 предизвиква Синия екран на смъртта

17
2125

При немалък процент потребители този ъпдейт не се инсталира и блокира зареждането на други обновявания.

Функционалните и ежемесечни обновявания на Windows 10 постепенно се превърнаха в истинско главоболие за потребителите. Не е изключение и пачът KB4540673, излязъл на 10 март тази година в рамките на поредния втори вторник на месеца, когато Microsoft изпраща своите обновявания.

Според съобщенията в уеб пространството, след инсталирането на ъпдейта KB4540673, на екраните на компютрите на редица потребители се появява Синият екран на смъртта (BSOD). Други потребители се оплакват, че след инсталирането на този пач операционната система застива още след BIOS/UEFI и дори се губи възможността за стартирането на Windows 10 в безопасен режим.

„Честно казано, ужасно много се дразня, че моят лаптоп изцяло спря да работи след инсталирането на това обновяване“ – оплаква се потребител в официалния форум на Microsoft.

Някои потребители отбелязват, че инсталирането на този ъпдейт отнема твърде много време. А при някои компютри KB4540673 не може да се инсталира.

„При мен това обновяване не се инсталира. След рестартиране операционната система изписва, че обновяването не е инсталирано“ – пише друг потребител. Други се оплакват, че процесът на инсталация достига 1% и не продължава.

Засега Microsoft не реагира на тези съобщения. Навярно процентът на засегнатите е малък и не се налага намесата на корпорацията.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
17 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари