Обновяването Windows 10 October 2018 вече е достъпно за всички

2
1405

Microsoft най-после оправи всички проблеми в излязлото неотдавна октомврийско обновяване на операционната система Windows 10. Сега вече малкото останали потребители, за които ъпдейтът бе блокиран, при желание (а и нежелание) могат да се обновят,

Да си припомним, че Microsoft възобнови разпространението на Windows 10 October 2018 преди повече от месец за тесен кръг потребители. Но имаше проблеми със съвместимостта с iCloud, VPN клиентите и антивирусните решения на Trend Micro. Сега вече тези проблеми са отстранени и всички потребители ще получат големия октомврийски ъпдейт.

Може да се каже, че Microsoft се държа съвсем прозрачно и подробно описваше всички забелязани проблеми в корпоративния блог. А сега официално съобщи, че Windows 10 October 2018 е достъпно за всички потребители и обновяването може да бъде инсталирано,

С други думи, обновяването на Windows 10 October 2018 вече може да бъде изтеглено и инсталирано на всеки компютър, независимо от конфигурацията.

Microsoft заяви, че възнамерява да се съсредоточи върху качеството на софтуера и по-внимателно да проверява бъдещите обновявания, за да гарантира безпроблемната инсталация на бъдещите обновявания за операционната система Windows 10.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
bure_s_barutИван Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Иван
Иван

Ще се опитам да спестя 20 коментара, казвайки следното: Всеки ползва това, което му е удобно. Едни предпочитат Linux, други Windows, трети macOS. Всеки е свободен да избира сам какво да ползва. Темата е за Windows и е нормално коментарите да са свързани с тази ОС. Поздрави!

bure_s_barut
bure_s_barut

Прецака хубавата тема! 😛