Обявиха най-популярното устройство за 2017 година

0
45

Стана известно, кое устройство зае лидерската позиция в класацията на най-популярните джаджи за 2017 година.

Авторитетното издание на списание Time създаде собствена класация на най-популярните джаджи на годината. Експертите обявиха 2017 година за „година на джаджите“ и избраха кандидатите по следните критерии: показатели на продажбите, скорост на работа, удобство при използване и точност.

В крайна сметка, в класацията влизат 10 устройства, които са станали най-добрите. С нови представяния тази година ни зарадваха компании, като Microsoft, Apple, Samsung, Nintendo. Изненадващо за мнозина обаче iPhone X, който стана популярен с широкия си екран, липсата на бутон „Home“ и технологията Face ID зае второ място, а геймърската конзола Nintendo Switch стана първа в списъка на най-популярните джаджи. Тя беше изкупена много по-бързо от останалите конзоли и се хареса на потребителите поради своята универсалност — може да се свърже както към телевизора, така и да се използват, като таблетен компютър.

А новият Samsung Galaxy S8 бе класиран на пета позиция. Също така, в класирането влезе умният часовник Apple Watch от трето поколение, аудио-колоната Amazon Echo, камерата Sony Alpha A7R III, игровата конзола Xbox One X и квадрокоптера DJI Spark.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за