Обявиха резултатите от лотарията за щатски зелени карти за невалидни

3
31

Безпрецедентни мерки взеха организаторите на американската лотария за зелени карти. Те обявиха резултатите, които излязоха на първи май за невалидни и насрочиха ново теглене.

Като причина за провала на лотарията се изтъкват проблеми с компютърното програмиране, като не се уточнява какво точно означава това. Резултатите на хората, които до момента си мислеха, че са спечелили зелена карта са обявени за невалидни. Новината предизвика вълна от недоволства, тъй като доста от изтеглените при първото теглене вече бяха задействали процедурата за емигриране в САЩ, разделяйки се със значителни суми за куриерски услуги. За сметка на това, съобщението вдъхва нова надежда на милионите записани, които не бяха изтеглени при първия тираж.

Резултатите от новото теглене на лотарията ще излязат около 15 юли 2011 година.

В понеделник ви съобщихме, че сайтът за проверка на резултатите от лотарията е извън строя, а сред потребителите на различни форуми по света са възникнали съмнения, че има нередности при тегленето и печелившите не са избрани на случаен принцип. Днес тези съмнения се потвърждават, а лотарията е обявена за невалидна, тъй като според американските закони има изискване печелившите да бъдат избрани на случаен принцип, а това не е било спазено.

Организаторите на лотарията за щатски зелени карти са съобщили официално, че към момента нямат основание да смятат, че проблемите са причинени от хакери или други лица, които преднамерено са направили опит да манипулират резултатите.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
TOPCON
TOPCON

Нищо ново под слънцето.Тези резултати,винаги са били манипулирани.Как да си обясня факта,че сума народ замина за САЩ,и всичките все от набожния електорат,как така и все от същия си намират от хубави по-хубави работи,докато останалите се мъчат като мият чинии или продават килими.

wed
wed

стани и ти набожен

М. Мартинов
М. Мартинов