Октомврийското събитие на Microsoft: Какво да очакваме

0
19
Microsoft ще започне своето октомврийско стрийм събитие по-късно днес в Ню Йорк. Вече има информация какво ще се представи на изложението на Microsoft. Това, което най-много вълнува феновете, е презентацията на предстоящия Surface настолен персонален компютър, както и много допълнения към Windows 10, Cortana и HoloLens. За съжаление обаче дългоочакваната конзола Xbox Scorpio няма да бъде обсъждана на събитието, така че геймърите ще трябва да почакат още малко.

surface-pro-4-2

Най-обсъжданото допълнение към Surface серията ще бъде настолен компютър, който ще бъде представен на събитието. Компютърът е монтиран в тъчскрийн дисплей и ще е съвместим със стилус писалки и жестове с ръка, подобно на предишните таблети. Освен това според пост в социалната мрежа Twitter е изобретена и специална клавиатура за постигане на лаптоп-обстановка, което значи, че Microsoft разработват сравнително преносимо устройство. Ще има три версии на Surface компютъра, всяка с различна големина – с 21, 24 и 27 инчов дисплей. Не се очаква обаче обновена версия на хибридния лаптоп Surface Pro 4 или Surface Book, но вероятно ще бъдат показани устройства от други производители.

windows-10-operating-system

На събитието ще бъде представен и новият голям ъпдейт за Windows 10, който ще излезе в началото на 2017-та година. В него ще е вградена чисто новаta Paint, която ще демонстрира рисуването и обработката на 3D изображения. Ще има и обновявания на Cortana, която сега ще трябва да се състезава с Amazon Echo. HoloLens платформата също ще бъде обсъждана.

microsoft-hololens

Всеки може да гледа тази вечер стрийм събитието на сайта на Microsoft.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за