fbpx
5.7 C
София

Онлайн бизнесът получава всичко в едно с NEXT BASKET

Платформата за онлайн магазини стартира през 2023 година с 90 готови интеграции, 340 технически функционалности и 112 различни бизнес услуги за своите партньори.

Най-четени

Калин Карабойчев
Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

NEXT BASKET е първата платформа в света, която ще съчетае изработка на онлайн магазин с услуги за складиране и фулфилмънт, складов софтуер и вградена ERP система. Тя събира не едно място всички функционалности, интеграции и професионални услуги, необходими за развитието на успешен бизнес онлайн.

Целта е да се елиминира нуждата от множество несъвместими помежду си софтуери, както и нуждата от различни подизпълнители, чиято работа не е синхронизирана и не носи желаните резултати.

Като алтернатива на тази скъпоструваща и неефективна фрагментарност, NEXT BASKET създава всичко в едно за онлайн търговия. Платформата има готов набор от инструменти и цялостна екосистема от професионалисти, които се адаптират към конкретните нужди на всеки партньор. А резултатът е бързо, умно и сигурно развитие без аналог на пазара на e-commerce в Европа.

NEXT BASKET предлага 340 готови за използване технически функции

Функционалностите на платформата представляват набор от технически възможности, които работят без да се налага да плащате пари на програмисти и разработчици. Готовите решения могат да спестят на бизнеса десетки или дори стотици хиляди левове, които иначе биха били платени за стратегия, разработка, интеграция и техническа поддръжка.

Сред тези функционалности откриваме интелигентен мониторинг на складови наличности, решения за многоканална търговия, автоматичен превод и дори вградена SEO оптимизация за добро класиране в търсачките. За партньорите остава единствено да изберат вариант за сътрудничество, който предлага това, което им е необходимо.

Платформата работи с 90 външни софтуерни приложения

Всеки онлайн магазин има нужда от допълнителни инструменти, с които да подобри клиентското изживяване и продажбите си. Пример за това са интеграциите с куриерски фирми, разплащателни методи и модули за пазаруване на изплащане. Обикновено внедряването на един такъв инструмент в магазина отнема месеци комуникация и техническа работа, като междувременно магазинът не може да работи правилно и търговците губят клиенти.

В NEXT BASKET целият този процес е абсолютно елиминиран, защото най-популярните интеграции за онлайн магазини са вече налични и готови за използване. Всеки търговец или предприемач може да подбере необходимото според нишата си, след което да го активира и използва – със или без помощта на екипа на платформата.

Бизнесът може да се възползва от пълно професионално обслужване

Списъкът с необходими услуги за развитието на онлайн търговия може да бъде потенциално безкраен. Според вида, размера и визията на бранда, той може да включва всичко от фотография и копирайтинг, до маркетинг, реклама, програмиране, финансов контрол и дори цялостна бизнес стратегия.

Списъкът на NEXT BASKET включва точно 112 платени и безплатни услуги, обхващащи целия спектър на дигиталната търговия. Така производители и предприемачи без никакъв опит онлайн могат да делегират отговорностите на специалисти, докато се концентрират именно върху това, в което са добри – качествения продукт. Така създадената техническа и професионална подкрепа обещава цялостна промяна както в цената, така и в степента на риск при започване на онлайн търговия от нулата. А тази промяна, от своя страна, е новината, която целия бранш има нужда да чуе.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини