Онлайн-услугата Distiller се превърна в социална мрежа за любителите на уиски

0
72

Ако се считате за истински почитател и ценител на ароматно уиски, компанията Distiller ви предлага да се присъедините към техния онлайн-проект, който от обикновена база данни се превърна в пълноценна социална мрежа за любителите на този твърд алкохол. Търсенето на идеалния букет от аромати и усещания сега става много по-лесно с помощта и съветите на други единомишленици .

Distiller първоначално е бил обикновена онлайн-услуга, предлагаща информация за популярните производители на уиски, тяхната история, традиции и продукция,  с възможност за сравняване на различните марки уиски по различни критерии, което помага при покупката. Сега вече малкият проект се превърна в истинска социална мрежа с разнообразни опции – лента с новини и събития, коментари по темите и естествено, водене на дискусии на теми за най-доброто уиски в света.

В Distiller може да се намери богата информация за вкусовите особености и изтънчените аромати на Colonel E.H. Taylor или шотландското Lagavulin.

Дадена е възможност за съставяне на собствен уиски-рейтинг за различните марки в потребителския профил, в който всеки може да разкаже за собствените си впечатления и усещания. Приложението за достъп до социалната мрежа Distiller чрез смартфон  може да бъде изтеглено от Apple App Store или Google Play.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за