Оригинален Windows 10 за $5,62 и доживотен Office 21 с цена едва $13,05: големите отстъпки на Godeal24 по време на Черния петък

0
1559

Годишната разпродажба Черен петък вече дойде и може би си търсите евтин и оригинален софтуер като например, ОС Windows, Microsoft Office и други подобни? В този случай не бива да изпускате разпродажбата на Godeal24 по време на Черния петък. По време на тази страхотна промоция можете да вземете легален и оригинален софтуер на Microsoft при изключително ниска цена, което ще ви даде възможност да направите до 90% икономия.

Може би сте се замисляли да си закупите Windows 10 Pro или Office 2021 Pro от официалния магазин на софтуерния гигант, където цената на офис пакета Office 2021 Pro е в размер на $439,99, което може да се окаже пречка, ако сте с ограничен бюджет. По време на Черния петък Godeal24 ви дава възможност да вземете оригинален Office 2021 Pro при цена едва $24,25. Да добавим, че това не е абонамент, а еднократна покупка и софтуерът може да се ползва доживотно – тоест, докато изтече неговият технологичен живот, като през това време получавате всички обновявания и всички ъпдейти по безопасността. А ако имате няколко компютъра или пазарувате с приятели, препоръчваме ви да закупите пет продуктови ключа за пет персонални компютъра, за което магазинът дава големи отстъпки – при Office 2021 Pro за 5 PC, единият продуктов ключ ще ви излезе едва $13,05. Не се притеснявайте от ниската цена – Godeal24 гарантира 100% оригиналност и легалност на всеки продуктов ключ. Godeal24 е проверена от времето безопасна платформа за продажба на подобни продукти, като е достатъчно само да изтеглите необходимия ви софтуерен продукт от официалния уеб сайт на Microsoft и след това да го активирате с получения от Godeal24 продуктов ключ. Самият продуктов ключ е поредица от цифри и букви, софтуерът е изтеглен от сървърите на производителя, а това гарантира 100% безопасен програмен продукт. При закупуването, инсталирането и активирането можете да разчитате на техническа поддръжка в режим 24/7.

Най-ниските цени през тази година! Оригинални Microsoft Office 2021 само за $13,05

Възползвайте се от Черния петък, за да обновите операционната система на вашия компютър! Въпреки че Windows 11 е на пазара вече от над една година, Windows 10 все още се харесва на по-голямата част от потребителите, а сега можете да вземете продуктовия ключ със съответния лиценз за нея само за $7,25 – най-ниската цена на годината.

Ограничено време, ограничени бройки: оригинален Windows 10 Pro само за $5,62

Отстъпка от 62% за софтуерни комплекти с Microsoft Office при използване на кода SGO62

До 50% отстъпка за други версии на Windows при използване на кода SGO50

Още версии на Windows можете да намерите ето тук

Софтуерни инструменти при изключително ниски цени!

Още компютърни инструменти можете да вземете ето оттук

Godeal24 е официален дистрибутор на легални продуктови ключове със законни лицензи за софтуера на Microsoft и други програмни продукти, който ви дава възможност да закупите ОС Windows и Microsoft Office при съвсем ниски цени, полезните софтуерни инструменти на IOBIT, Ashampoo, Disk Drill и още много други. По този начин можете да икономисате до 90%, а спестените пари да използвате например, за закупуването на нов хардуер. Лицензите на тези продуктови ключове са 100% официални и автентични. Godeal24 знае произхода и историята на всеки продуктов ключ и потребителите могат да ги използват без каквито и да било проблеми. Предлаганите лицензи са доживотни, което означава, че операционната система на Microsoft например, ще се поддържа до края на нейния технологичен живот.

Как става плащането?

Влезте в уеб страницата за плащане, продължете като гост (или си направете акаунт), след което попълнете полето Информация за плащането (Billing Information).

Изберете опцията CWALLETCO и продължете с Continue

След това кликнете върху Choose payment methods

Сега можете да изберете да платите чрез най-удобния за вас метод, включително чрез PayPal

Със своите висококачествени услуги и продукти Godeal24 получи оценка о 98% в рейтингите на TrustPilot – независимата платформа за оценка качеството на услугите и продукцията. Това е истинско потвърждение на професионализма и майсторството на Godeal24. Самият продуктов ключ е поредица от символи, които се изпращат директно в електронната поща. Това е удобен метод за разпространение, както и един отличен начин за опазване на околната среда, който елиминира необходимостта от използването на физически транспорт и производството на ненужни опаковки.

Компанията предлага професионална техническа поддръжка в режим 24/7 и обслужване след продажбата, което продължава до приключването на технологични живот на съответния продукт.

За връзки използвайте електронната поща [email protected]


Платено съобщение


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!